Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Березень » 28

21 березня

♦В цей день прем’єр-міністр України А.Яценюк підписав угоду про асоціацію до ЄС у її політичній частині ♦Європа cкасовує мита для українців (на продукцію, що експортує Україна до ЄС) ♦У німецьких банках Путін тримає 40 млрд. власних збережень — М.Бабич (журналіст) ♦Кілька десятків кримських татар отримали притулок у Польщі

22 березня

♦У Криму починають «ходити» російські гроші ♦Хто не бажає отримати російський паспорт, змушений буде отримати посвідку тимчасового проживання

23 березня

♦Росія не підтримала бажа ... Читати далі »

Переглядів: 379 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-28

Два дні перебування на рідній Глибоччині після повернення із Криму аж ніяк не стерли жахіття облоги їхньої військової частини російськими окупантами. Тим не менш, Євген Букатар не відмовився від зустрічі і розмови. Нагадаю лишень, що напередодні ексклюзивне інтерв’ю з ним було надруковано у «Новому дні» за 14 березня 2014 року.

  — Наскільки мені відомо, вам в останні дні перебування у Криму роздали спеціальні анкети, де було три пропозиції: перейти на бік росіян, звільнитись загалом із Збройних Сил України, або ж вибрати інше місце служби. Чи так це? І який вибір зробив ти особисто?
 — Справді, такі анкети командування бригади нам роздало, коли стало зрозуміло, що розформування частини неминуче. Тому я й виріш ... Читати далі »

Переглядів: 354 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-28

Наприкінці минулого тижня Глибоцьке громадське формування „Козацька варта”, яке разом із міліцією та прикордонниками бере участь в охороні громадського порядку у селищі та державного кордону, у повному складі вчились збирати та розбирати автомат Калашникова. Перше заняття із учасниками провели директор та викладач селищної ЗОШ №1 Юрій Блисенко і Валентин Урсу.
Наступне заняття „Козацької варти” відбудеться у польових умовах з освоєння тактичних навиків.

Василь ГЕЙНІШ.
Фото Петра Митранюка.


 

Переглядів: 397 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-28

Перша група із трьох солдат та сержантів запасу із Глибоцького району днями відправилась згідно із частковою мобілізацією в Україні на доукомплектування  військової частини у Білій Церкві (Київська область).
Хотів би одночасно зауважити, що ухилення від призову під час мобілізації у відповідності  із чинним законодавством карається позбавленням волі від 2 до 5 років.

Іван ВАНЗАР,
військовий комісар Глибоцького об’єднаного
районного військового комісаріату.

Переглядів: 355 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-28

Днями у Глибоці відбулась 16 звітно-виборна конференція районної організації партії ВО «Батьківщина». Їй передували збори первинних парторганізацій району, на котрих обрали 44 делегати на районну конференцію.

На порядок денний були винесені питання: звіт голови та бюро парторганізації про роботу за звітний період (2 роки), звіт контрольно-ревізійної комісії, вибори голови, бюро, КРК райпарторганізації та вибори делегатів на обласну конференцію.
За результатами звіту голови районного осередку Володимира Мунтяна, роботу організації визнано задовільною, а його переобрано головою партійної організації, 7 партійців делеговано на обласну конференцію.
Володимир Мунтян відзвітував про всі напрямки роботи райпарторганізації «Батьківщина». Це: уча ... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-28

Дядько Василь усе  життя утримує худобу. Щороку здавав державі або телицю, або бичка. Як він каже, за виручені кошти побудувався, дітям весілля справив, купив меблі…
Та останніми роками кількість ВРХ в особистих господарствах зменшується. Про це свідчать статистичні дані та ми все добре самі бачимо. Цієї весни у дядька Василя дві корови привели теличку та бичка. Що з ними робити?

— Василю, не бий собі голову, — каже сусід Митро. — Продай перекупникам через чотири тижні на заріз. Бо що з того, що будеш їх годувати?
— Але ж держава обіцяла дотацію за утримання молодняка, — відповів дядько Василь. — По 250 грн. за кожні 3 місяці до річного віку.  
— То все брехня, — стверджує Митро. — Минулого року я зробив на теличку ветеринарний паспорт, відкрив рахунок у банку, заповнив у сільраді н ... Читати далі »

Переглядів: 424 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-28

Щоденно у нашій голові з'являються безліч ідей. І якщо хтось думає про те як змінити світ у кращу сторону, то шахраї дбають лише про свою кишеню, вигадуючи нові способи і схеми для того, аби обдурити довірливих громадян.

Нині доволі розповсюдженими серед „мисливців за чужим майном” є дзвінки серед ночі, коли незнайомці повідомляють про ДТП чи іншу неприємну ситуацію, в якій потрапила близька вам людина. Звичайно, для того, щоб усе залагодити, „доброзичливці” рекомендують негайно надіслати „кругленьку” суму грошей на банківську картку. Часто незнайомці представляються правоохоронцями та розповідають про те, що ваш родич потрапив у міліцію, але вони можуть „посприяти” у вирішенні проблеми. Не вірте їм!

Зазвичай, у таких ситуаціях, не розібравшись, більшість починає шукає кошти та перераховує їх на вказаний рахунок. І ті ... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-03-28

Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
nanewday@mail.ru