Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Березень » 14
Ця розмова стала можливою завдяки сприянню активного учасника Євромайдану у Києві, голові Глибоцької районної організації партії „За Україну” Володимиру Григорчуку, за що складаємо йому щиру подяку.  Отже, я зміг зв’язатись по мобільному телефону із уродженцем Глибоки, а нині військовиком-контрактником Євгеном (Геннадієм) Букатарем, на долю якого випало у ці тривожні дні випробування відстоювати цілісність і суверенність України у Криму від агресивних зазіхань „братньої” Росії, передусім її „імператора” Володимира Путіна. У своєму ексклюзивному інтерв’ю Євген, зокрема, розповів:
— Зараз я перебуваю у військовій частині А-2320, що є бригадою берегової оборони і базується у селищі Перевальне. Наша частина повністю заблокована озброєними російськими вояками та групою цивільних кримчан із триколором. Досі, слава Богу, до безпо ... Читати далі »
Переглядів: 381 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-14

На сімнадцятирічну Савету вже з першого дня знайомства Кароль  «кинув око». Хлопець був на шість років старший і більш досвідчений, працював у тарашанському колгоспі їздовим. Молода дівчина не одразу відповіла на палкі почуття залицяльника.
— Але, — посміхається нині Савета Євгенівна, — Кароль таки мене «здурив» і за рік нашого знайомства, у 1959-у, 21 лютого ми все ж  побралися. Шлюб засвідчили у сільській церкві. От і досі живемо разом. Виходить, що виповнилось 55 літ, відколи ми у парі.
Справді подружнє життя Савети Євгенівни та Кароля Івановича Бауерів видалося у Тарашанах довгим і, як вважають обоє, хоч і не зовсім легким, однак щасливим. Працювали від зорі до пізнього вечора і в колективному господарстві, і на власному обійсті, своїми руками побуду ... Читати далі »
Переглядів: 372 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-14

Сьогодні дитину вже не здивуєш примітивною дерев’яною конячкою чи пластмасовим мотоциклом на коліщатах. До того ж, жіноцтво вже з дитинства доводить — бути водієм можуть не лише чоловіки.
Маргарита Наровська з с.Тисівці Сторожинецького району ледь дочікується відвідин Глибоки. Адже кожен її візит сюди — то фурор їзди на дитячому квадроциклі у мотогуртку БТДЮ. Дівчинці 14 березня виповниться лише 5 (!), а вона вже 4 місяці як катається. Батько Роман Наровський показав донечці де газ і гальма, і вона з першого ж разу — поїхала. Батько прихильник мотокросу вже років десять. Є учасником змагань у класі найпотужніших мотоциклів. Допоміг у реконструкції мототраси Глибоки. Чотири дні працював екскаватором, аби розширити її та зробити нові трампл ... Читати далі »
Переглядів: 412 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-14

Майже рік (з 4 березня 2013 р.) працює директором у Купському НВК Марія Лазурка. Марія Іванівна має 25-річний стаж вчителя румунської мови, педагога-організатора Купського НВК №2. Наша редакція поцікавилась „свіжим” поглядом на життя школи із сходинки керівника.
— У порівнянні з першим семестром минулого року збільшилась кількість перемог на олімпіадах. Цьогоріч здобули 13 місць у районі, у тому числі перемогли у шаховому турнірі. А в конкурсі читців-декламаторів поезії Емінеску привезли друге місце з обласного рівня.
Щодо нововведень, то багато уваги приділяємо учням початкової ланки. З ними займається і психолог Людмила Хоміцька. Плануємо працювати з цими учнями за типовою програмою без домашнього завдання. Почали з того, що не даємо ... Читати далі »
Переглядів: 357 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-14

Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
nanewday@mail.ru