Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Березень » 07
Нетлінне слово Тараса актуальне завжди, особливо у теперішній складний для українців час. У безсмертних рядках можна знайти віру і наснагу, в них потрібно черпати душевні сили, вчитися беззастережній любові до України. Шевченко запевняв нащадків: „За вас правда, за вас слава і воля свята!”. Також просив: „Обніміться, брати мої, молю вас, благаю”.
Особливо зворушливо і натхненно „Хвилююче слово Пророка” звучало зі сцени актової зали Глибоцької музичної школи, де відбувся районний конкурс читців-декламаторів. 23 юнаків та дівчат віком від 10 до 35 літ щиро та емоційно читали поезію. Усі вони заслужили оплески глядачів. Оцінювати вик ... Читати далі »
Переглядів: 480 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-07

Цей тиждень розпочався з позачергової XXV сесії районної ради VI скликання, яку вів голова райради Григорій Ванзуряк. Необхідність її скликання обумовлена ситуацією, що склалася у державі, зокрема в АР Крим.  На порядок денний депутати винесли Звернення депутатів Глибоцької районної ради до жителів району (текст читайте нижче).
 Районні депутати також підтримали Звернення депутатів Чернівецької обласної ради VІ скликання до центральних органів влади в Україні, у якому йдеться про забезпечення територіальної цілісності і захист української держави, використання всіх наявних мирних можливостей дипломатичного врегулювання розв’язаної проти України агресії з боку Російської Федерації та розгляд рішення про негайне підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.
Сесія розглянула питання про активізацію роботи місцевих громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону.
З усіх питань прийняли відповідні рішення.
На сесії виступили керівники силови ... Читати далі »
Переглядів: 459 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-07

З ініціативи ряду активних мешканців селища у Глибоці створено громадське формування «Козацька варта» (на фото). За словами його керівника Іллі Лопуляка, воно здійснюватиме охорону громадського порядку разом з міліцією та державного кордону з прикордонниками, а також запобігатиме  протиправним діям, що можуть завадити спокою і злагоді у райцентрі.
Подібні формування (згідно із відповідним рішенням XXV сесії районної ради VI скликання) створюють і в інших населених пунктах Глибоччини.
Василь Гейніш.
Фото Петра Митранюк









Переглядів: 592 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-07

 24 лютого районне управління юстиції (за №03/409) зареєструвало розпорядження голови РДА «Про затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг Глибоцької райдержадміністрації» (№53 від 14 лютого 2014р.).

Нагадаємо, що дану структуру створено з метою запровадження доступних та зручних умов для реалізації та захисту прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб щодо отримання адміністративних послуг.
Затверджено відповідне положення, із яким можна ознайомитись на сайті Глибоцької РДА за адресою http://rda-gl.cv.ua/index.php
Складовою частиною Центру  (при Глибоцькій РДА) є дозвільний офіс, який забезпечує надання адмінпослуг щодо видачі (переоформлення, видачі дублікатів, анулювання) документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності.
 За додатковою інформацією звертайтесь за адресою: Глибока, приміщення районної ради, каб. № 8, 9, 11.
Графік прийому (без перерви н ... Читати далі »
Переглядів: 432 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-07

У перший день календарної весни відбувся традиційний баскетбольний турнір на призи газети „Новий день”. Вкотре, з ініціативи часопису, у спортивній залі Глибоцької ДЮСШ зібрались найкращі баскетболісти району, а також команди з інших куточків області. Цьогоріч за перемогу боролись місцеві колективи — БК „Глибока” та збірна ДЮСШ, а також гості із Вижниці та Сторожинця.
Перед початком змагань присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих героїв у вуличних протестах. Опісля з вітальним словом до учасників та вболівальників звернувся фотокореспондент „Нового дня” Петро Митранюк, який підсумував свій виступ класичним „Хай переможе найкращий!”.
У стартовому матчі турніру зустрілись збірна Глибоцької ДЮСШ та БК „Вижниця”. Уже на перших секундах поєдинку глибочани влучним триочк ... Читати далі »
Переглядів: 670 | Додав: Newday | Дата: 2014-03-07

Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
nanewday@mail.ru