Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Березень » 28 » Володимир Мунтян, ВО «Батьківщина»: «Влада Януковича згинула»
12:52 PM
Володимир Мунтян, ВО «Батьківщина»: «Влада Януковича згинула»

Днями у Глибоці відбулась 16 звітно-виборна конференція районної організації партії ВО «Батьківщина». Їй передували збори первинних парторганізацій району, на котрих обрали 44 делегати на районну конференцію.

На порядок денний були винесені питання: звіт голови та бюро парторганізації про роботу за звітний період (2 роки), звіт контрольно-ревізійної комісії, вибори голови, бюро, КРК райпарторганізації та вибори делегатів на обласну конференцію.
За результатами звіту голови районного осередку Володимира Мунтяна, роботу організації визнано задовільною, а його переобрано головою партійної організації, 7 партійців делеговано на обласну конференцію.
Володимир Мунтян відзвітував про всі напрямки роботи райпарторганізації «Батьківщина». Це: участь у благодійних, протестних акціях як мирного, так і революційного періоду, забезпечення проведення минулих виборів, реалізація різноманітних проектів, долучення до життя наметового містечка, гуртування громадськості у дієві об’єднання, збір коштів, речей і продуктів на підтримку активістів Майдану. Серед недоліків у роботі, які автоматично стають завданням на майбутнє, – нерозривний зв’язок з кожним партійцем і надання можливості використати його потенціал на благо громади через партійну роботу.
У числі завдань на наступний період Володимир Мунтян визначив такі: «Незабаром відбудуться вибори Президента України. Серед кандидатів буде і наш лідер – Ю.В. Тимошенко. Потрібно активізувати роботу первинних партійних організацій, завдання яких – працювати з виборцями, налагоджувати постійні контакти з авторитетними мешканцями району».
У роботі районної конференції та обговоренні питань порядку денного взяли участь голова облпарторганізації Іван Мунтян, депутати обласної ради, партійці-активісти Майдану.

Олеся ЦВИК.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 437 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
nanewday@mail.ru