Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Грудень » 09
*До 20 листопада вся Україна, Європа та Світ були  впевнені у підписанні Україною договору про асоціацію з ЄС *21 листопада Уряд України приймає рішення про припинення підготовки документів щодо асоціації  *Надія помирає останньою, але 29 листопада Президент Віктор Янукович не підписує у Вільнюсі Договір *В Україні починаються масові заворушення *Одні засуджують Президента, інші підтримують його *Євромайдан набирає обертів  як у столиці, так і в багатьох обласних центрах *У Києві мають місце серйозні провокації, які призводять до масових конфліктів *Від озброєного «Беркута» страждають невинні мирні демонстранти *Серед постраждалих – близько п’яти десятків журналістів, які виконували свій професійний обов’язок *На Буковині найбільший Євромайдан  відбувся у Чернівцях *Спроби вийти на вулицю були і в окремих райцентрах. Як правило, їх очолюють депутати та представники опозиційних партій
... Читати далі »
Переглядів: 468 | Додав: Newday | Дата: 2013-12-09

Верховній Раді України, Президенту України Януковичу В.Ф.,
Кабінету Міністрів України

Звернення депутатів Глибоцької районної ради
Ми, депутати Глибоцької районної ради, наголошуємо, що Глибоцький район – один із районів України, розташований на кордоні з Європейським Союзом і тому ми усвідомлюємо, що майбутнє України  —  в Європі.
Ми – європейська нація і повинні вирішувати питання виключно цивілізовано, як це і годиться європейцям. Підтвердженням цього є рішення Буковинського віче, яке відбулося 3 листопада 2013 року в Чернівцях. Учасниками віче були і наші земляки – 750 делегатів з різних населених пунктів Глибоцького району, які підтримали звернення буковинців про євроінтеграцію України.
Сьогодні, мабуть, немає людини, якій байдужа доля України. Кожен розуміє: саме зараз приймаються доленосні рішення щодо стратегічного розвитку нашої держа ... Читати далі »
Переглядів: 453 | Додав: Newday | Дата: 2013-12-09

Про це заявив керівник районної виконавчої влади Микола Загарюк

За його словами, основною метою курсу реформ в Україні є досягнення європейських норм і стандартів в усіх сферах життя на основі верховенства права.  «Сьогодні, мабуть, немає людини, якій байдужа доля України. Кожен розуміє: саме зараз приймають доленосні рішення щодо стратегічного розвитку нашої держави. Але вони повинні базуватися на інтересах українського народу, який відстоює свою думку на майданах України. Віктор Янукович перед усією країною заявив про підтримку громадянських акцій і підтвердив: влада і народ єдині у виборі європейського майбутнього для України. Щоб його наблизити, необхідний діалог і спільні дії. Я особисто вкрай стурбований суспільно-політичною ситуацією в державі та рішуче засу ... Читати далі »
Переглядів: 423 | Додав: Newday | Дата: 2013-12-09

Вагомих здобутків, щастя і добра
Передусім, хотілося б сказати про те, що місцеве самоврядування Глибоччини, зокрема і наша Асоціація, спрямовують свої зусилля на вирішення актуальних проблем життєдіяльності територіальних громад, поліпшення соціальних умов людей та забезпечення завдань економічного розвитку селища і сіл району.
А напередодні свята щиро вітаю ветеранів органів місцевого самоврядування, голів і секретарів, депутатів місцевих рад. Всім їм, їхнім родинам сердечно бажаю міцного здоров’я, вагомих здобутків у здійсненні наміченого та сімейного щастя і добробуту.
Михайло Сирбу,
голова Асоціації органів місцевого самоврядування Глибоцького району.

Посада  секретаря сільської ради — його посада ... Читати далі »
Переглядів: 503 | Додав: Newday | Дата: 2013-12-09

Із перших уст про службу за контрактом
Про створення професійної армії говорять доволі давно. Не стверджуватиму: добре це чи погано, лише зазначу, що наразі є багато військових, які служать на контрактній основі. До того ж, немало і тих, хто воліють це зробити.

У Глибоцькому районі 13 молодиків виявили бажання служити за контрактом. Серед них і 19-річний юнак із Кам’янки Юрій Білійчук, який служить у 8-у Хмельницькому полку спецпризначення. Про контрактну службу Юрій дізнався у районному військовому комісаріаті, де, власне, йому і запропонували контрактну основу.
— Довго не вагався, адже і сам з дитячих років мріяв про військову форму, — розповідає солдат розвідної групи Юрій Білійчук. — Спочатку було важко: нова місцина, н ... Читати далі »
Переглядів: 449 | Додав: Newday | Дата: 2013-12-09

Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
nanewday@mail.ru