Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Грудень » 9 » Звернення
12:12 PM
Звернення
Верховній Раді України, Президенту України Януковичу В.Ф.,
Кабінету Міністрів України

Звернення депутатів Глибоцької районної ради
Ми, депутати Глибоцької районної ради, наголошуємо, що Глибоцький район – один із районів України, розташований на кордоні з Європейським Союзом і тому ми усвідомлюємо, що майбутнє України  —  в Європі.
Ми – європейська нація і повинні вирішувати питання виключно цивілізовано, як це і годиться європейцям. Підтвердженням цього є рішення Буковинського віче, яке відбулося 3 листопада 2013 року в Чернівцях. Учасниками віче були і наші земляки – 750 делегатів з різних населених пунктів Глибоцького району, які підтримали звернення буковинців про євроінтеграцію України.
Сьогодні, мабуть, немає людини, якій байдужа доля України. Кожен розуміє: саме зараз приймаються доленосні рішення щодо стратегічного розвитку нашої держави.  Але ці рішення мають базуватися на інтересах українського народу, який сьогодні відстоює свою думку на майданах України.
Ми, депутати Глибоцької районної ради, вкрай стурбовані суспільно-політичною ситуацією в державі і рішуче засуджуємо протиправні дії провокаторів  і тих, хто вчинив розправу над учасниками мирного зібрання в Києві. Вважаємо, що вирішення проблеми – не у протистоянні силових структур і учасників мирних акцій, різних політичних сил, а в налагодженні конструктивного діалогу влади та народу. Нам треба припинити безстрокові страйки, які ще більше зашкодять економіці країни, в той час коли необхідно затверджувати бюджет держави на наступний рік, підсумовувати роботу усіх галузей народного господарства.
Звертаємось до Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України вжити усіх заходів щодо стабілізації ситуації в державі, притягнути до відповідальності винних у неправомірному застосуванні сили проти учасників мирної акції. Підтримуємо вибір нашого спільного європейського майбутнього.
Депутати райради: М.Г.Загарюк, В.М.Ротар, П.М.Тимофтій, В.Г.Швець, Д.І.Глобак, В.В.Романюк, Р.В.Попадюк, О.Л.Гафу, А.Г.Бужак, М.К.Божеску, В.М.Гумельник, Д.Д.Оршевський, М.В.Герман, Т.Д.Ниміжан, В.Г.Вінтоник, П.Г.Постевка.

Верховній Раді України, Президенту України Януковичу В.Ф.,
Кабінету Міністрів України
Ми, депутати Глибоцької районної ради,
враховуючи споконвічну належність України до європейського простору, визнаючи незмінність українських устремлінь до єднання з європейськими націями, нагадуючи про підтримку євроінтеграційного курсу країни більшістю її громадян, в тому числі переважною більшістю молоді, враховуючи також, що успішний економічний розвиток України можливий лише за умов запровадження економічних свобод, забезпечення прав людини і фундаментальних свобод — слова, інформації, зібрань, асоціацій, відновлення демократичного управління, а також забезпечення повноцінної інтеграції України у світову економіку, беручи до уваги, що непідписання Україною угоди про асоціацію з ЄС створює небезпечне підґрунтя для посилення авторитаризму, корупції та бідності людей в країні, а також незаконне, невмотивоване та непропорційне масове застосування сили проти учасників мирної акції на підтримку євроінтеграції 30 листопада — 1 грудня 2013 р. в м. Києві, висловлюючи стурбованість щодо загострення внутріполітичного протистояння в Україні на цьому тлі та посилення загроз державному суверенітету, територіальній цілісності та конституційному ладу в Україні:
I. Вимагаємо відставки уряду, перевиборів Верховної Ради, відставки Президента.
II. Вимагаємо вжити заходів до притягнення до кримінальної відповідальності осіб, винних у застосуванні сили до учасників мирного зібрання 30 листопада — 1 грудня 2013 р., відсторонення від виконання обов’язків Міністра Внутрішніх Справ до остаточного завершення розслідування.
III. Закликаємо всі громадські та політичні сили України, Верховну Раду, Уряд та Президента здійснити невідкладні дії щодо подолання внутріполітичної кризи виключно мирними засобами та на засадах цивілізованого діалогу.
IV. Закликаємо далі всі громадські та політичні сили робити все належне для всебічного забезпечення національних інтересів України та відновлення нею євроінтеграційного процесу.
Депутати Глибоцької районної ради: Чорнописький Я.М., Дригибко О.Г., Звоздецький І.Д., Ванзуряк Г.С., Шкурмеда І.Г., Олар І.В., Петкович В.В., Панчук П.В., Тіміш Г.І., Ковальова С.В., Грицку В.С.





Переглядів: 458 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
nanewday@mail.ru