Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Грудень » 16
Вчора голова облдержадміністрації Михайло Папієв перебував на Глибоччині. Зокрема навідався до Кам’янки та Глибоки, де переконався на власні очі, наскільки ефективно діє районна Програма забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Нагадаю, з ініціативи голови РДА Миколи Загарюка та згідно з рішенням XVI сесії районної ради VI скликання затвердили згадану програму, основною метою якої є збереження, впорядкування та реконструкція житла для дітей, які потребують допомоги.




— Глибоцький район є яскравим прикладом того, як спільними зусиллями можна робити добрі справи. Подібна програма функціонує лише у вас. Це чудова ініціатива, яка заслуговує на увагу. Найближчим часом планую зібрати усіх голів райдержадміністрацій та розповісти їм про ваш досвід. Щиро вдячний усім ... Читати далі »
Переглядів: 371 | Додав: Newday | Дата: 2013-12-16

Новий пункт екстреної медичної допомоги відкрили цього тижня на базі Кам’янської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.



Жовто-блакитну стрічку перерізали голови РДА та райради Микола Загарюк і Валерій Ротар, директор Департаменту охорони здоров’я та цивільного захисту населення Чернівецької ОДА Ігор Шкробанець, директор обласної комунальної установи „Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Володимир Єленєв, головний лікар ЦРКЛ Іван Шкробанець.
Новий пункт базування „швидкої” цілодобово обслуговуватиме села Кам’янка, Біла Криниця, Багринівка, Старий і Новий Вовчинці, Черепківці. Як зазначили головні медики області і району, для порятунку здоров’я людей тут є все — медичний персонал, карети «швидкої» повністю забезпечені необхідними ліками та обладнанням, за допомогою яких відра ... Читати далі »
Переглядів: 526 | Додав: Newday | Дата: 2013-12-16

Працівники Глибоцької районної виконавчої дирекції Чернівецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності щороку із задоволенням виконують один із своїх обов’язків – забезпечують дітей застрахованих осіб новорічними подарунками.
Цьогоріч дівчатка та хлопчики (яким станом на 1 січня 2013р. не виповнилось 14 років) отримають 4,5 тис. солодких презентів вартістю 23 грн.97 коп. У кожному — вітальна листівка від Фонду. А видавати їх розпочали ще з 4 грудня.
Суб’єктам підприємницької діяльності — фізичним особам, які беруть добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соцстрахування, подарунок видають через дирекцію на підставі заяви та копії свідоцтва про народження дитини.
Застрахована особа (батько, мати, усиновлювач, опікун/ піклувальник) має право отримати лише один подарунок.
Детальніша інформація за адресою: смт.Глибока, вул. Шевченка, 1-а, тел. 2-45-09.
... Читати далі »
Переглядів: 395 | Додав: Newday | Дата: 2013-12-16

На прийом до ДРАЦСу — через Інтернет
Таку новинку запровадили у нашому відділі державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦСу). Така послуга є черговим кроком на шляху до комфортного та якісного  обслуговування громадян.
Щоб записатися на прийом до відділів державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційних служб головного, районних, міських, міськрайонних управлінь юстиції області також необхідно заповнити розміщену на сайті анкету.
На офіційному сайті Головного управління юстиції у Чернівецькій області - http://minjust.cv.ua/ є відповідний лінк для запису.
Дана послуга діє по всій Україні, дозволяючи спростити процедуру запису на прийом у відділи ДРАЦС. Громадяни можуть записатися на прийом у будь-який зручний час, згідно з графіком роботи відділів. При цьому прийом відвідувачів, які звертатимуться без ... Читати далі »
Переглядів: 548 | Додав: Newday | Дата: 2013-12-16

Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
nanewday@mail.ru