Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Грудень » 9 » Євроінтеграційний курс України залишається незмінним. Проте національна і економічна безпека держави — передусім.
12:08 PM
Євроінтеграційний курс України залишається незмінним. Проте національна і економічна безпека держави — передусім.
Про це заявив керівник районної виконавчої влади Микола Загарюк

За його словами, основною метою курсу реформ в Україні є досягнення європейських норм і стандартів в усіх сферах життя на основі верховенства права.  «Сьогодні, мабуть, немає людини, якій байдужа доля України. Кожен розуміє: саме зараз приймають доленосні рішення щодо стратегічного розвитку нашої держави. Але вони повинні базуватися на інтересах українського народу, який відстоює свою думку на майданах України. Віктор Янукович перед усією країною заявив про підтримку громадянських акцій і підтвердив: влада і народ єдині у виборі європейського майбутнього для України. Щоб його наблизити, необхідний діалог і спільні дії. Я особисто вкрай стурбований суспільно-політичною ситуацією в державі та рішуче засуджую протиправні дії провокаторів і тих, хто вчинив розправу над учасниками мирного зібрання у Києві всупереч Конституції України. Ми – європейська нація і повинні вирішувати питання виключно цивілізовано, як і годиться європейцям. Сьогодні основне завдання — це налагодження конструктивного діалогу влади та народу. Треба припинити безстрокові страйки, які ще більше зашкодять економіці країни, в той час коли необхідно затверджувати бюджет держави на наступний рік, коли підсумовують роботу усіх галузей народного господарства», — сказав М.Загарюк.
Микола Георгійович закликає і надалі серйозно та з відповідальністю ставитися до виконання своїх посадових обов’язків, не зважати на можливі провокації.    



Переглядів: 427 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
nanewday@mail.ru