Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Березень » 7 » Депутати зібрались позачергово
3:58 PM
Депутати зібрались позачергово
Цей тиждень розпочався з позачергової XXV сесії районної ради VI скликання, яку вів голова райради Григорій Ванзуряк. Необхідність її скликання обумовлена ситуацією, що склалася у державі, зокрема в АР Крим.  На порядок денний депутати винесли Звернення депутатів Глибоцької районної ради до жителів району (текст читайте нижче).
 Районні депутати також підтримали Звернення депутатів Чернівецької обласної ради VІ скликання до центральних органів влади в Україні, у якому йдеться про забезпечення територіальної цілісності і захист української держави, використання всіх наявних мирних можливостей дипломатичного врегулювання розв’язаної проти України агресії з боку Російської Федерації та розгляд рішення про негайне підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.
Сесія розглянула питання про активізацію роботи місцевих громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону.
З усіх питань прийняли відповідні рішення.
На сесії виступили керівники силових структур району, які у своїх виступах зазначили наступне:

Із виступів на сесії
Дмитро Мельничук,
начальник Глибоцького відділення СБУ:
— Зважаючи на смертельну небезпеку для України будь-яких необумовлених дій, що можуть бути використані як інформаційний привід для військової ескалації з боку Росії, слід не допустити безвідповідальних та емоційних заяв, що можуть тлумачитись як порушення міжконфесійної та міжнаціональної злагоди в районі. Тому звертаюсь до керівників структур правового сектора, народної самооборони, політичних та громадських організацій проявити високу свідомість, реальний патріотизм і відкинути будь-які ідеологічні розбіжності.
Артем Куцак,
начальник Глибоцького РВ УМВС:

— Із метою утримання та стабілізації оперативної обстановки на території району у системі «Єдиної дислокації» збільшено наряди патрулювання з охорони громадського порядку та безпеки мешканців із наближенням до громадських та інших місць концентрації людей.
Патрулювання здійснюють за рахунок особистого часу працівників райвідділу, а з 22 лютого 2014 року — спільно із представниками народної самооборони, а також іншими свідомими громадянами. У середньому на добу у вихідні та святкові дні до охорони громадського порядку у вечірній час залучають 8 працівників міліції та стільки ж членів громадських формувань, які рухаються у чотирьох маршрутах патрулювання.

ЗВЕРНЕННЯ
депутатів Глибоцької районної ради VІ скликання          
 до жителів Глибоцького району
Українська держава, народ України переживають складний період оновлення усіх сфер життєдіяльності держави та суспільства. Намагання мільйонів людей змінити життя на краще викликають запеклий спротив з боку певних деструктивних кіл як всередині країни, так і поза її межами. Низка вітчизняних та іноземних ЗМІ, окремі українські та зарубіжні політики, державні діячі Російської Федерації навмисно, послідовно та цілеспрямовано поширюють завідомо неправдиву інформацію про події в Україні з метою дестабілізувати внутрішньополітичну ситуацію, поширити в нашому суспільстві згубні настрої зневіри, панічного страху та розпачу. Метою цих злочинних намагань є підступні спроби штучно створити передумови для розбрату та ворожнечі на українських теренах, що дає можливість реалізувати плани силового втручання у внутрішні справи нашої незалежної Вітчизни.
Вперше в новітній історії України ми зіштовхнулися з проблемою, яка реально загрожує єдності, суверенітету, територіальній цілісності і державності нашої країни. Закликаємо жителів району зберігати спокій і суворо дотримуватись чинного законодавства України, указів в.о. Президента України, рішень Ради національної безпеки та оборони, законів й постанов Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, особливо у частині питань виконання військового обов’язку, національної безпеки та оборони у цілому.
Віримо, що у цей непростий час ми будемо вірними традиціям та звичаям нашого багатомовного краю, завдяки яким упродовж століть на теренах району панує громадянський мир, злагода і спокій.
Переконані: будь-які спроби силового втручання у внутрішні справи України отримають відповідну оцінку та належну відсіч з боку європейської та міжнародної спільноти, зокрема впливових політико-безпекових організацій.
Прийняте на позачерговій
ХХV сесії  Глибоцької
районної ради VI скликання
3 березня  2014 року.

Переглядів: 465 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
nanewday@mail.ru