Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Березень » 7 » Переможець турніру — БК „Глибока”!
3:06 PM
Переможець турніру — БК „Глибока”!
У перший день календарної весни відбувся традиційний баскетбольний турнір на призи газети „Новий день”. Вкотре, з ініціативи часопису, у спортивній залі Глибоцької ДЮСШ зібрались найкращі баскетболісти району, а також команди з інших куточків області. Цьогоріч за перемогу боролись місцеві колективи — БК „Глибока” та збірна ДЮСШ, а також гості із Вижниці та Сторожинця.
Перед початком змагань присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих героїв у вуличних протестах. Опісля з вітальним словом до учасників та вболівальників звернувся фотокореспондент „Нового дня” Петро Митранюк, який підсумував свій виступ класичним „Хай переможе найкращий!”.
У стартовому матчі турніру зустрілись збірна Глибоцької ДЮСШ та БК „Вижниця”. Уже на перших секундах поєдинку глибочани влучним триочковим кидком відкрили рахунок і надалі нарощували свою перевагу. Кінцевий результат — 52:27 на їх користь. У другому півфіналі на ігровому майданчику зійшлись БК „Глибока” та БК „Сторожинець”. І тут фінальний свисток суддів зафіксував переконливу перемогу господарів — 44:30.
За регламентом змагань переможці півфінальних матчів вийшли до фіналу, а команди, які зазнали поразок, з’ясували між собою хто посяде третю сходинку у підсумковій класифікації. Відтак у „бронзовому” поєдинку БК „Сторожинець” здолав опір БК „Вижниці” — 50:38, а у головній зустрічі турніру досвідчені баскетболісти БК „Глибока” без особливих проблем перемогли збірну команду ДЮСШ — 65:35.
Переможців та призерів нагородили кубками, медалями, оригінальними грамотами та пам’ятними фотографіями. Індивідуальні нагороди отримали бомбардир змагань Станіслав Ростецький (БК „Глибока”), який „накидав” у кошик суперників аж 47 пунктів, а також баскетболіст збірної ДЮСШ Іван Бурюк, якого організатори та судді визнали найкращим гравцем турніру.
Варто зазначити, що чимало людей вирішили провести суботній день у компанії баскетболу. Серед вболівальників були батьки, які тримали кулаки за своїх дітей-баскетболістів, молоді дівчата, які підтримували своїх коханих, баскетбольні фанати, які із задоволенням спостерігали за іграми. Найбільше мене вразив десятирічний Вадим із Глибоки, який попри юний вік чудово розбирається у спорті, зокрема й у баскетболі. Погодьтесь, небагато його однолітків знають, що таке „пробіжка”, „фол” чи „триочковий”.
Від імені нашої редакції хочу подякувати всім, хто посприяв, аби турнір із понад 25-річною історією відбувся і цьогоріч на високому рівні. Зокрема, ми вельми вдячні за сприяння в організації та проведенні змагань дирекції Глибоцької ДЮСШ, суддівській бригаді на чолі із Олександром Бордуном, а також спонсорам — приватним підприємцям Олександру Карлійчуку, Сергію Рубанцю та власникам селищного магазину „Фламінго”.
Георгій СЕМЕНЮК.
Фото Петра Митранюка.
















Переглядів: 676 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
nanewday@mail.ru