Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Вересень » 20
Будинок, стодолу, стайню — хазяйство Назарія Одайського з Червоної Діброви — споруджував ще його батько. Назарій Іванович все життя трудився, здобув славу хазяїна, тримав коня. Однак, на схилі літ, а йому вже 76, здоров’я підвело. У таких випадках все лягає на плечі дітей, тобто тих, хто доглядає. Однак донька Світлана за станом здоров’я не змогла досягти фінансової стабільності. Доводиться обходитись пенсією.



— Ось тут у нас кімната, — показує Світлана Назарівна. — А там — кухня. На печі варимо їсти. Оскільки встановлював її ще дід, тепло доти, поки підкидаєш дрова.  Дуже хочемо з батьком у кухні, що на подвір’ї, обладнати нову. Трохи назбиравши грошей з пенсії, купили все необхідне. Добра людина пообіцяла, що зробить нам піч, потрібна була ще цегла. Не уявляєте наскільки цінною є для нас допомога генерального директора ... Читати далі »
Переглядів: 462 | Додав: Newday | Дата: 2013-09-20

Міжрайонні візити задля обміну досвідом та розбудови України
Члени Асоціації органів місцевого самоврядування Глибоцького району, а саме представники райради та райдержадміністрації, сільські голови, секретарі сільських рад, керівники районних служб разом з головою районної ради Валерієм Ротарем побували з дружнім візитом в Уманському районі Черкаської області.
На в’їзді у село Паланка, що розташоване на автодорозі Стрий — Тернопіль — Кіровоград — Знам’янка хлібом-сіллю їх зустріли голова Уманської районної ради Сергій Кулібаба, керуюча справами районної ради Наталія Короп, радник голови районної ради Дана Гайда, начальник організаційного відділу райради Сергій Щеглюк, сільський голова с. Паланка Петро Кучеренко, учні місцевої школи.

Опісля наш ... Читати далі »
Переглядів: 479 | Додав: Newday | Дата: 2013-09-20

Відкривають дошкільні групи, будують внутрішні вбиральні у школах та споруджують стадіони
Якісне дошкільне виховання є тим фундаментом, на якому базується вітчизняна система освіти. Саме тому відкриття нових дитсадків або ж груп є одним з пріоритетних завдань влади. Недарма ж у нашому районі успішно втілюють у життя соціальну ініціативу Президента України «Діти — майбутнє України», у рамках якої запланували розширення мережі дошкільних закладів.

Днями голова райдержадміністрації Микола Загарюк разом з начальником управління освіти Василем Швецем побували у деяких садочках району, де незабаром відкриють нові групи. Першим пунктом навідин став Грушівський НВК. Наразі тут навчаються 24 дітей, але найближчим часом планують відкрити додаткову групу ... Читати далі »
Переглядів: 558 | Додав: Newday | Дата: 2013-09-20

У грі — майстри малої ракетки



Минулої суботи з нагоди Дня фізичної культури та спорту у Йорданештах відбувся міжрайонний турнір з настільного тенісу. Звання найсильніших виборювали 6 команд. У підсумку на першій сходинці розташувались тенісисти з Верхніх Петрівців (Сторожинецький район), другою стала Молодія, а третє місце здобула команда з Йорданешт. Переможців нагородили грамотами, медалями та грошовими нагородами.
Зазначу, що організаторами змагань були Йорданештська сільська рада, підприємець Траян Дирда та місцева команда.
Наш кор.

Кращий друг здоров’я ...
Переглядів: 458 | Додав: Newday | Дата: 2013-09-20

Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
nanewday@mail.ru