Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Вересень » 16
Сподіваємось, що на черзі «міжрайонка» Сторожинець — Опришени



Ремонт проїжджої частини автомобільних доріг у деяких селах вже  на стадії завершення, а у деяких лише розпочали. Тож голови районної ради та райдержадміністрації Валерій Ротар та Микола Загарюк побували у  Синівцях, де  на власні очі побачили хід робіт.
Заступники голів районної ради і райдержадміністрації Петро Тимофтій та Михайло Божеску навідались у Станівці та Сучевени.
Як повідомляли і в минулому номері газети, найпроблематичнішою на сьогоднішній день залишається ділянка дороги Йорданешти – Опришени. Про це зауважив і голова райдержадміністрації Микола Загарюк на одній з попередніх нарад.
Адже насправді нервує,  коли виїжджаєш з Йорданешт  в бік нашого райцентру Глибок ... Читати далі »
Переглядів: 482 | Додав: Newday | Дата: 2013-09-16

Соціальні питання, зокрема благоустрій територій сіл, — ось те, що привертає дедалі більшу увагу Тарашанського сільського голови Василя Чуляка разом із громадою.  Останнім часом належно відремонтували три гравійовані дороги, також обладнали на них три автобусні зупинки.

Ведуть роботи з освітлення вулиць  як в Тарашанах, так і в Привороках. Протяжність освітлених доріг планують довести до 8,5 кілометра. Треба додати, що і на автозупинках, і поблизу торгових точок та закладів культури встановили нові урни для сміття. Власне, впорядкували і два сміттєзвалища.
Цими днями значно дообладнали дитячий дошкільний заклад у Тарашанах, тут, передусім, встановили нові вікна і двері.
— Докладаємо зусиль для того, — каже Василь Костянтинович, — аби якомога швидше відкрити такий же заклад у Привороках, а у школі добудувати другий поверх і в підсумку мати в цьому селі навчально-виховний к ... Читати далі »
Переглядів: 495 | Додав: Newday | Дата: 2013-09-16

Випускники 1975 року Нижньосинівецької ЗОШ І-ІІІ ст. з’їхались із Полтави, Молдови, Італії, Росії на гарне свято до сільського будинку культури.



Присутність поважного гостя Іллі Лучака — доктора історичних наук, члена Спілки письменників Молдови — зробила торжество особливим.
До сліз схвилювали присутніх моменти, коли згадувалися імена тих вчителів, яких вже немає поміж нас, але які відіграли важливу роль у житті кожного. Це неповторні і незабутні Василь Левицький, Дмитро Гринчук, Олександр Бурла.
Про школу минулих років розповів один із найстарших односельчан (84 роки), батько 6 дітей Лазар Пую.
Гостей вітали піснями, віршами, гарним настроєм теперішні учні.
Для нас було б дуже важливо, якби у Синівці повернулась гарна традиція проведення зустрічей з випускника ... Читати далі »
Переглядів: 429 | Додав: Newday | Дата: 2013-09-16

Здобутки наших спортсменів радують

Для реалізації соціальної ініціативи Президента В.Януковича «Діти — майбутнє України» у нашому краї діє Районна програма розвитку фізичної культури і спорту на 2013 — 2017 роки.
Її мета — популяризація здорового способу життя, створення умов для спортивної діяльності, залучення населення району до масового спорту, збереження колективів фізичної культури та спортивних клубів, забезпечення участі в обласних змаганнях, проведення районних конкурсів, створення сприятливих умов для якісного дозвілля А ще — поліпшення матеріально-технічної бази фізкультурно-спортивних установ шляхом капітальних та поточних ремонтів, підвищення уваги органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до проблем спорту.
Наразі на Глибоччині функціонують 150 ... Читати далі »
Переглядів: 479 | Додав: Newday | Дата: 2013-09-16

Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
nanewday@mail.ru