Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Червень » 21
Минулої суботи у центрі Глибоки біля районного краєзнавчого музею урочисто  відкрили погруддя видатному класику румунської та світової літератури Міхаю Емінеску. Його спорудили з ініціативи Обласного товариства румунської культури ім.Міхая Емінеску за погодженням з управлінням культури облдержадміністрації та на підставі рішення Глибоцької районної ради. Урочистості відбулися у день 124-х роковин з дня смерті великого поета – 15 червня. З цієї нагоди до райцентру прибули і гості з навколишніх сіл, сусідніх районів, Чернівців та сусідньої Румунії.



До почесної місії — символічного відкриття погруддя Міхаю Емінеску — запросили голову обласного Товариства румунської культури ім. Міхая Емінеску Василя Бику, голову обласної ради Михайла Гайничеру, голову райдержадміністрації Миколу Загар ... Читати далі »
Переглядів: 854 | Додав: Newday | Дата: 2013-06-21



Іноді важко пояснити людям старшого покоління, що справді класно танцювати на руках і голові, прикольно імітувати мелодії за допомогою артикуляцій ротом, потрібна відважність, аби демонструвати ВМХ і талант, щоб створити граффіті. Звісно, не можна відкидати вічне — класику у мистецтві, однак нове завжди сприймається не одразу.
Тим часом сучасне креативне юне покоління, а саме Спілка активної молоді Українського Народного Дому Чернівців провела фестиваль „Стриб-скок” у селищному парку Глибоки. Молоді люди старались задля пропагування бадьорого духу у здоровому тілі та поваги до ближнього. З фестивалю міні-світ молоді перемістився на шпальту нашого часопису.

Видовище і спорт — і м’ ... Читати далі »
Переглядів: 668 | Додав: Newday | Дата: 2013-06-21

Спогади про Івана
72 річницю від дня народження легендарного кіномитця Івана Миколайчука відзначали у районному будинку творчості та дозвілля. Начальник відділу культури і туризму Ольга Крючко представила шановних гостей з Києва.

Це український композитор, народний артист України, лауреат премії ім. Лисенка Володимир Губа, який озвучив понад 200 фільмів, у тому числі працював і з Миколайчуком. Письменник, режисер, заслужений діяч мистецтв України Василь Довжик навчався з Миколайчуком. Заслужена артистка України, кіноактриса, Президент професійної гільдії кіноакторів України, член Спілки кінематографістів України, директор Інституту телебачення, кіно і театру Київського міжнародного університету, професор Ніна Ільїна свого часу знімалась з Миколайч ... Читати далі »
Переглядів: 427 | Додав: Newday | Дата: 2013-06-21

Сльози радості і печалі
Дві гри провів днями ФК „Глибока”. Спершу наші футболісти зіграли в гостях матч 1/8 розіграшу кубка області з командою ФК „Чудей-Красна”. Тут глибочани зуміли вирвати перемогу з рахунком 1:0 (м’яч на 45 хвилині забив Василь Чапля). Тепер у чвертьфіналі ФК „Глибока” зіграє у Путилі з місцевою командою.
*   *   *
Вельми прикро завершився для глибочан поєдинок у Великому Кучурові з „Маяком”. Як розповів тренер Микола Лях, наші хлопці на рівні вели майже всю гру з лідером чемпіонату області. Але за 3 хвилини до закінчення матчу стався промах. Воротар глибочан, відбиваючи кулаком сильний удар господарів, потрапив м’ячем у голову свого захисника, після чого м’яч влетів у сітку власних воріт. Отже, ФК „Глибока” зазнав поразки 0:1 і футболісти зі сльозами на очах залишили поле.
Останню гру І кола чем ... Читати далі »
Переглядів: 445 | Додав: Newday | Дата: 2013-06-21

Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
nanewday@mail.ru