Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Березень » 21 » Чекаємо відповіді!
4:13 PM
Чекаємо відповіді!
Нещодавно до редакції надійшов лист від нашого постійного читача Лазаря Дручука із Купки, який передплачує районну газету з 1966 року. Лазар Семенович порушує вельми актуальну проблему — відповідальність депутатів усіх рівнів за соціально-економічний розвиток місцевостей. Отож, нижче публікуємо найцікавіші уривки із листа.
„У матеріалах газети за 24 січня 2014 року у рубриці „Від влади” дізнався, що відбулась зустріч керівництва району із народним депутатом Іваном Попеску, обранцями обласної та районної ради Аурікою Божеску та Петром Постевкою стосовно прийняття бюджетів усіх рівнів. Думаю, слава Богу, нарешті дадуть кошти на соціально-економічний розвиток району, і, можливо, виділять якісь гроші для ремонту доріг і мостів у Купці.
Але не так сталось, як гадалось. Читаю газету „Погляд”. Чорними буквами надруковано цитату народного депутата Геннадія Москаля: „Буковина — єдина область, якій не дадуть ні копійки на соціально-економічний розвиток”! Виникає запитання: «Що ж обговорювали керівники району із депутатами? Коштів же немає... Якщо область нічого не отримала, район  — тим паче...»
Чому „наші” депутати із Партії регіонів не змогли добитись, аби Глибоччині виділили субвенції з державного бюджету для розвитку сіл району?
Прошу депутатів-регіоналів відповісти на ці запитання на сторінках газети, щоб читачі знали правду”.
Можливо, комусь питання, які порушує наш читач, здадуться неактульними. Мовляв, змінилась влада, більшість регіоналів вийшли із лав партії... Однак, вважаю, люди, яких обирав народ для вирішення проблем окремих сіл, районів, областей, мають все ж таки відзвітувати перед виборцями про свою діяльність (чи, можливо, бездіяльність). Наша газета є хорошою трибуною для того, аби підтвердити чи спростувати думки читачів. І не важливо чи ви досі перебуваєте у партії, або ж відреклись від неї.
Публікацію підготував
Георгій СЕМЕНЮК.
Переглядів: 415 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
nanewday@mail.ru