Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Квітень » 30

На території колишньої „Сільгосптехніки”, де нині базується приватне підприємство „Купа Бюлд”, відбулась презентація, яку організували представники Тернопільської філії фірми „Захід-Агро-Техніка”. До Глибоки тернопільчани навідались, аби представити тут найновішу та найпотужнішу техніку для обробки та догляду полів.

Зокрема, як зазначили менеджер з продажу Дмитро Довгаль та регіональний директор Олександр Довгаль, їх компанія займається реалізацією елітної техніки провідних європейських та американських виробників: трактори, культиватори, плуги, сівалки, косарки, причепи, навантажувачі тощо.
Розпочався семінар (у якому взяли участь не лише аграрії із нашого району та Буковини — керівники місцевих сільськогосподарських підприємс ... Читати далі »

Переглядів: 1551 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-30

Бути екологічно свідомим сьогодні не лише модно, а й корисно — вважає молодь Глибоки. Маючи велике бажання звільнити своє життя від сміття назавжди, щомісяця обирають певні забруднені території, прибираючи їх „до пилинки”.

У суботу в рамках Всеукраїнської акції „Зробимо Україну чистою!”, а також районної „Зробимо Глибоку чистою!” (координує Віталій Мостовий) прибрали ділянку урочища „Лісове озеро”, розташовану на краю лісового масиву, що прилягає до селища з боку Червоної Діброви. Молоді люди, яких було близько 30, навіть ліквідували смітєзвалище.
Координатор акції у Глибоці Володимир Митранюк розповів, що наступною територією, яку планують прибрати до Зелених свят Трійця, буде цвинтар. Також разом із громадською організаці ... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-30

Надовго запам’ятається карапчівцям та гостям села минулий недільний день. Найсильніша людина України, армреслери із 4 областей, відважні вікінги та майстри карате — всі вони побували у Карапчеві та вразили глядачів своїми виступами.

Перед початком змагань зі спеціально облаштованої сцени до учасників та вболівальників звернулись голова Глибоцької райради Григорій Ванзуряк, місцевий сільський голова Василь Іонець, заступник начальника обласного управління фізичної культури та спорту Богдан Вітовський, президент Федерації армліфтінгу України Володимир Дорош та президент Федерації армрестлінгу України Маріус Байка.
Згодом перейшли до турніру з армрестлінгу, в якому взяли участь 120 спортсменів із 4 регіонів України. Переможцями стали Георгій Андріоаіе (вагова ... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-30

Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
nanewday@mail.ru