Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Квітень » 30 » Презентація: елітна зарубіжна сільськогосподарська техніка на полях Глибоччини
11:41 AM
Презентація: елітна зарубіжна сільськогосподарська техніка на полях Глибоччини

На території колишньої „Сільгосптехніки”, де нині базується приватне підприємство „Купа Бюлд”, відбулась презентація, яку організували представники Тернопільської філії фірми „Захід-Агро-Техніка”. До Глибоки тернопільчани навідались, аби представити тут найновішу та найпотужнішу техніку для обробки та догляду полів.

Зокрема, як зазначили менеджер з продажу Дмитро Довгаль та регіональний директор Олександр Довгаль, їх компанія займається реалізацією елітної техніки провідних європейських та американських виробників: трактори, культиватори, плуги, сівалки, косарки, причепи, навантажувачі тощо.
Розпочався семінар (у якому взяли участь не лише аграрії із нашого району та Буковини — керівники місцевих сільськогосподарських підприємств, начальник управління АПР і торгівлі Дорін Тарица, начальник відділу маркетингу агропромисловості виробництва і продукції Георгій Попеску, начальник державної інспекції захисту рослин у Чернівецькій області Василь Сидоряк, а й чимало гостей із усієї Західної України) мультимедійною презентацією.
Згодом від перегляду фотографій та слайдів перейшли до найочікуванішої частини програми. І справді, яка може бути презентація сільськогосподарської техніки без її безпосереднього випробування у полі?! Саме для цього „Захід-Агро-Техніка” привезла до Глибоки одну із найновіших розробок німецьких фахівців — посівний комплекс „Ultima” (якщо простіше, сівалку). Її виробником є відомий у сфері сільгосптехніки німецький гігант „Kockerling”. На ринок вийшов недавно — у лютому цього року. Як зауважив представник фірми в Україні Юрій Вереш, це „останнє” слово у галузі обробки земель, потужний агрегат із якісними технічними характеристиками, який якнайкраще підходить для українських полів. Чимало вітчизняних підприємців її вже придбали і жодної скарги ще не було. Щонайменше 120 гектарів на добу може засіяти „Ultima”.
Переконавшись на власні очі наскільки ефективно працює сівалка, мабуть, учасники презентації замислились над доцільністю її придбання. Напевно, у майбутньому побачимо німецьку техніку і на полях Глибоччини, адже „Купа Бюлд” планує застосувати її для засіву власних територій.

Георгій СЕМЕНЮК.
Фото Петра Митранюка.

Переглядів: 1552 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
nanewday@mail.ru