Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Квітень » 25

Як відомо, по всій Україні триває збір коштів для підтримки Збройних Сил України. Не залишаються осторонь і трудові колективи Глибоччини, які передали для допомоги українським військовим свій одноденний заробіток.

Як повідомив координатор з надання благодійної допомоги у нашому районі, завідувач сектора взаємодії з правоохоронними органими, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Михайло Трошин, станом на ранок 23 квітня зібрано 162,7 тис. грн.
Зокрема, працівники Глибоцької райдержадміністрації  акумулювали 5491 грн. Спілкуючись із керівництвом відділу державної прикордонної служби «Порубне», дізнались, що їм потрібні бронежилети. Тож до зібраної суми додали кошти Глибоцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-25

Допомогти тим, хто нині охороняє цілісність і незалежність держави, мусить кожен із нас. Відрадно, що у переліку тих, хто вже підтримав вітчизняне військо, чимало добрих людей із нашого району.
Долучилась, зокрема, до благодійної акції і кам’янська громада, зусиллями якої зібрано понад 2 тонни харчів. Частину із них акумулювали прихожани Церкви Святої Великомучениці Варвари Київського патріархату, а іншу — представники місцевої Церкви християн віри Євангельської. Днями все зібране (картопля, консервації, сало тощо) завантажили у бус і власними силами відвезли до Чернівців та передали військовим 300-го механізованого полку. За словами кам’янчан, у селі досі триває збір продуктів для підтримки армії, а відтак незабаром ще одна партія із допомогою відправиться до Національної гвардії.

Георгій СЕМЕНЮК.
Фото Петра Митраню ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-25

Мешканців Новоселицького, Глибоцького, Герцаївського та Хотинського районів, як знаємо, обслуговує Прутське міжрайонне відділення Центру ЕМД. У середу у Новоселиці, звідки здійснюється керівництво відділенням, влаштували справжні урочистості для медиків, адже оновлення автопарку „швидкої” доводиться чекати роками.

Ключі від автомобіля класу „В” на базі „Peugeot Boxer” директор Чернівецького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Єленєв вручив і Глибоччині. Авто оснащене необхідним медичним обладнанням. Тут є дефібрилятор, автономний кардіограф, пульсоксиметр, балони з киснем, інфузомат (прилад для дозованого введення ліків), термостат, котрий може працювати як для охолодження (наприклад, якщо ... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-25

27 квітня о 12.00 год. у будинку культури с.Карапчів (або на вулиці — залежно від погодних умов) відбудеться відкритий турнір з армреслінгу. Вагові категорії: до 60 кг, до 70 кг, до 80 кг, до 90 кг і 90+ кг. Участь безкоштовна. Початок зважування учасників — 10.30—11.45.

Інформаційний спонсор — газета „Новий день”.
Карапчівська сільська рада.

Орієнтовно зберуться спортсмени з 5 областей України, Молдови. Офіційними спонсорами виступають Чернівецька обласна федерація з армспорту, член громадської ради Глибоцького району, ПП Микола Ватаманеску, Благодійний фонд „Довіра”, громадська організація „Глибоччина”.
Відбудеться також спортивна шоу-програма за участю най ... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-25

За сприяння Глибоцької районної та селищної рад, райдержадміністрації в урочищі «Поляни» 1 травня відбудеться Кубок Федерації мотоспорту України. Початок змагань о 12.00 год.

Переглядів: 744 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-25

Чимало корисних для учнів та водночас необхідних для вдосконалення навчального процесу справ у Коровійській ЗОШ вдалось здійснити завдяки тісній співпраці з батьками. Насамперед мова йде про ремонт актового залу, у реконструкції якого допомога батьків зіграла вирішальну роль.

Зізнаюсь, був тут ще восени під час нагородження місцевої футбольної команди. Відтоді приміщення змінилось суттєво: встановили нові вікна та двері, змайстрували сцену, відремонтували стіни та стелю, облаштували якісніше освітлення. Планують замінити підлогу та придбати лавки, а відтак вже не за горами мить, коли урочисто переріжуть стрічку та офіційно відкриють відремонтований зал. Варто сказати, що всі роботи — це, перш за все, заслуга батьків, які не пошкодували коштів.
Власне, поточний ремонт ак ... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-25

Цього хоче для Черепківського дитячого садка завідуюча Ніна Чорней. Наразі завершили спорудження другого завдяки матеріальній допомозі батьків. У закладі 108 вихованців, 30 влітку стануть випускниками. Працюють з дітками 12 педагогічних працівників, з яких 8 вихователів, психолог, фізінструктор, керівник театрального гуртка, музичний керівник, медсестра. Працює садок в еколого-валеологічному напрямку, тобто знайомлять дітей з лікарськими рослинами, разом саджають дерева.
Як каже завідуюча Ніна Чорней, чотирьох груп у садочку наразі вистачає, щоб охопити діток села дошкільною освітою.

Лариса Дущак.
Фото автора
.

Переглядів: 493 | Додав: Newday | Дата: 2014-04-25

Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
nanewday@mail.ru