Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Лютий » 21

(Продовження. Поч. у №6 за 7 лютого)

Детально і влучно розповів про життя людей у 1960-их роках Т. Олександров у матеріалі про хороших людей — сім’ю Данилових.


... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: Newday | Дата: 2014-02-21

Педагог — це людина, яка має передавати молоді цінні накопичення століть та виховувати майбутні покоління.  Нині суспільству потрібен не сліпий виконавець адміністративних вказівок, а висококомпетентний професіонал, який володіє глибокими педагогічними знаннями, надбанням національної та світової культур, здатний до творчих нестандартних рішень, готовий до роботи в умовах ринкових відносин.



Втілення даної потреби в життя залежить від двох головних факторів: діяльності самого вчителя, керівника із самоосвіти та дієвості системи безперервного підвищення  кваліфікації, або, іншими словами, — від методичної роботи з учителем. Цією справою у школі керує з ... Читати далі »
Переглядів: 573 | Додав: Newday | Дата: 2014-02-21

Скликане Скликане «Народне віче» міжфракційним об’єднанням депутатів місцевих рад «Глибоцька народна рада» зібрало близько дві сотні учасників.  Можливо не кількістю, а одностайністю присутніх відзначилось «Народне віче», що стало швидким і безпосереднім відгуком  на події 18 лютого у центрі Києва.



Адже того дня і ночі там загинули десятки активістів Євромайдану, а з ними і чимало правоохоронців внаслідок загострення протистояння влади та мітингувальників. ... Читати далі »
Переглядів: 433 | Додав: Newday | Дата: 2014-02-21

Вчора ввечері о 17.00 відбулась позачергова ХХІІІ сесія Глибоцької районної ради VІ скликання, на якій головував  голова районної ради Валерій Ротар.

Перед початком сесії головуючий зачитав заяви, які надійшли до виконавчого апарату районної ради. Зокрема йдеться про заяви щодо виходу депутатів районної ради Василя Попеску, Сергія Колотила, Валерія Ротаря та Петра Тимофтія із Партії регіонів. Із заявою також виступив керівник фракції Партії регіонів Василь Швець, який направив до президії сесії заяву про її розпуск. 

На порядок денний  було винесено шість питань, п’ять із яких депутати розглянули і голосували «пакетом». А ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: Newday | Дата: 2014-02-21

У вівторок хода євромайданівців до приміщення Верховної Ради завершилась протистоянням. Відбулись сутички з представниками антимайдану. Загинув журналіст В.Веремій ♦У Львівській, Волинській, Рівненській, Полтавській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій Тернопільській, Дніпропетровській, Запорізькій, Одеській та інших областях виступили на підтримку однодумців у столиці, штурмувавши приміщення ОДА, міліції, прокуратури ♦Президент України В.Янукович у своєму зверненні до нації  наголосив: «З самого початку нинішнього протистояння я закликав до діалогу, будучи категоричним противником силових варіантів, а тим паче — кровопролиття. Це мій життєвий принцип — жодна влада не варта й краплі пролитої за неї крові» ♦Депутати АР Крим заявили: якщо і надалі триватиме безлад у столиці, то вони проситимуть, аби Крим приєднали до Росії ♦Мер м.Луганська Сергій Кравченко (уродженець смт.Глибо ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: Newday | Дата: 2014-02-21

Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
nanewday@mail.ru