Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Грудень » 16 » Михайло Папієв: „Глибоцький район є яскравим прикладом того, як спільними зусиллями можна робити добрі справи”
4:46 PM
Михайло Папієв: „Глибоцький район є яскравим прикладом того, як спільними зусиллями можна робити добрі справи”
Вчора голова облдержадміністрації Михайло Папієв перебував на Глибоччині. Зокрема навідався до Кам’янки та Глибоки, де переконався на власні очі, наскільки ефективно діє районна Програма забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Нагадаю, з ініціативи голови РДА Миколи Загарюка та згідно з рішенням XVI сесії районної ради VI скликання затвердили згадану програму, основною метою якої є збереження, впорядкування та реконструкція житла для дітей, які потребують допомоги.




— Глибоцький район є яскравим прикладом того, як спільними зусиллями можна робити добрі справи. Подібна програма функціонує лише у вас. Це чудова ініціатива, яка заслуговує на увагу. Найближчим часом планую зібрати усіх голів райдержадміністрацій та розповісти їм про ваш досвід. Щиро вдячний усім, хто посприяв, аби у дітей, які позбавлені батьківської опіки, з’явилась нагода для радощів, — відзначив Михайло Миколайович.
І справді зроблено багато. Взяти хоча б будинок, який відремонтували у Кам’янці для сестер Гуцуляк, яких виховують у прийомній сім’ї Тетяни Бождуги (на фото внизу).
Наступним пунктом навідин М.Папієва стала сесійна зала райради, де він привітав дітей із наступаючим святом Миколая. Голова ОДА вручив малечі солодкі подарунки. Крайова влада дбатиме, аби вони навчались і виховувались у комфортних умовах. З вітальним словом виступили і керівники району — Микола Загарюк та Валерій Ротар. Для поважних гостей організували невеликий концерт. Також вручили і нагороди. Зокрема, Почесною грамотою від Кабміну України губернатор нагородив директора районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Аллу Мінтянську.
Побував Михайло Миколайович і у районному Центрі зайнятості, де зустрівся із роботодавцями та соціальними партнерами району. Тут голова ОДА взяв участь у засіданні «круглого столу»,  присвяченого виконанню соціальних ініціатив Президента України щодо зайнятості населення. Обговорили проблемні питання. М.Папієв наголосив, що особливу увагу слід приділити працевлаштуванню молоді та людей передпенсійного віку. До речі, з початку року на підприємствах, в організаціях та установах Глибоцького району створено 729 нових робочих місць.
Георгій СЕМЕНЮК.
Фото Петра Митранюка.





Переглядів: 371 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
nanewday@mail.ru