Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Грудень » 31 » Життя територіальних громад
1:45 PM
Життя територіальних громад
Там, де є ініціатива і творчий пошук, отримують і результати
На тлі різних проблем сьогодення, мабуть, вкотре можна сказати, що громада Йорданешт, сільська рада попри все вишукують і знаходять шляхи вирішення цілого ряду соціально-економічних питань.
Цього разу лише кількома штрихами, в тому числі і засобами фотознімків, підкреслимо деякі моменти результатів діяльності сільського голови Георгія Лютика, депутатів сільради та односельців.





Так, ефективно ведуться роботи з руслорегулювання річки Сірет, аби запобігти подальших руйнівних наслідків паводків, що не раз вже завдавали відчутної шкоди селу та його мешканцям. І працюють тут фахівці «Автотрансмаркету» разом із сельчанами.













Значно поліпшились умови щодо надання необхідних послуг із відкриттям філії 142 Глибоцького відділення «Ощадбанку», де старшим контролером-касиром Ганна Бойку.










Щодня охоче заходять до сільської бібліотеки читачі, зокрема зросла їх кількість з числа молоді. Як зазначила завідуюча книгозбірнею Ауріка Кирчу, за програмою  «Бібліоміст» тепер у розпорядження бібліотеки надійшли два комп’ютери із принтерами та під’єднаною мережею Інтернету і Skype.








Завдяки заохочувальній премії у сумі 5 тисяч гривень за участь в обласному конкурсі вдалося оновити частину металопрофільної огорожі сільського цвинтаря. До речі, веде догляд за порядком і належним станом кладовища Микола Бойку, який віднедавна введений у штат при сільській раді.  Виділяє кошти на утримання цієї штатної одиниці фірма «Букагропром».





Власне, завершальним штрихом до нашої розповіді стане портрет секретаря сільради Мар’яни Сав’юк. За дванадцять років, що вона на цій посаді, стала висококваліфікованим спеціалістом, а торік отримала спеціальні відзнаки учасниці у першому та другому турах обласного конкурсу «Найкраща посадова особа місцевого самоврядування». І нещодавно рідні та близькі, колеги щиро привітали Мар’яну Мірчівну із ювілейним днем народження.
Василь Гейніш.
Фото Петра Митранюка.
Переглядів: 410 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
nanewday@mail.ru