Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Жовтень » 4 » Віднині й у Слобідці є свій дитячий садочок
12:24 PM
Віднині й у Слобідці є свій дитячий садочок
А всього у районі 1 жовтня  відчинили  двері три новостворених дошкільних групи
У вівторок у Слобідці всім селом святкували відкриття навчально-виховного комплексу. У приміщенні місцевої школи відкрили групу для дошкільнят, яку відвідуватимуть 32 маленьких слобідчан.

Опришенський сільський голова Микола Попович разом з учнями, вдягненими у національні костюми, зустрічали перших осіб району хлібом-сіллю. Розпочалася урочиста лінійка.
У своїй промові перед присутніми голова райдержадміністрації Микола Загарюк висловив слова подяки тим, хто трудився і доклав максимум зусиль для відкриття дошкільної групи. «Відкриття у вашому селі навчального закладу  нового типу надасть можливість місцевій малечі отримати кваліфіковану дошкільну освіту. А це питання нині особливо на часі як у всій країні, так і у нашому районі зокрема. Ми і надали виконуватимемо соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича щодо розвитку дошкільної мережі», — зазначив керівник виконавчої гілки влади району.
Микола Георгійович вручив окремим працівникам закладу почесні грамоти за сумлінну працю від голови облдержадміністрації Михайла Папієва.
Голова районної ради Валерій Ротар дав високу оцінку колективу Слобідського навчального закладу та розповів, що він існує саме завдяки працьовитим людям.
 «Я сьогодні хочу всім розповісти, що п’ятнадцять років тому будівлю цієї школи хотіли розібрати як об’єкт незавершеного будівництва. Але тодішній директору Родион Романюк чи не  щодня наполягав на відміні того рішення.  І все ж будівництво школи завершили, а сьогодні вона процвітає», — сказав голова райради.
Начальник управління освіти Василь Швець підкреслив у своїй промові про те, що в цей день, тобто 1 жовтня, у районі відчинили ще три нових дошкільних групи. Окрім Слобідки, раділи й діточки у Грушівському та Турятському НВК. «Я, як солдат, сьогодні радію успішному виконанню доручених завдань. Минулого року я говорив, що у нашому районі 15 сіл не мають дитячих садочків, а сьогодні повідомляю, що таких залишилось лише п’ять», — наголосив головний освітянин Глибоччини.
Присутніх також привітали директор ДП «Чернівецьке лісове господарство» Олександр Тимофеєв, директор Кам’янського  Держлісгоспу Кузьма Воробчук, голова Асоціації органів місцевого самоврядування району Михайло Сирбу. Вони також вручили «новоспеченому» закладу подарунки.
За гарне свято подякувала всім гостям директор НВК Валентина Кукурудзяк та найменші його відвідувачі.
Керівники району разом із малечою перерізали символічну стрічку, а гості – директори шкіл та дошкільних установ багатьох сіл району оглянули приміщення, де навчатимуться та відпочиватимуть найменші слобідчани.

Микола Шапка.
Фото Петра Митранюка.









Переглядів: 502 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
nanewday@mail.ru