Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Квітень » 7 » Валентин Глопіна: „Найбільша наша проблема — якість дороги у Грушівці”
10:13 AM
Валентин Глопіна: „Найбільша наша проблема — якість дороги у Грушівці”

Нещодавно, проїжджаючи через Волоку, поцікавився у місцевого сільського голови Валентина Глопіни про проблеми сільради та плани на майбутнє. Отож, слово йому.

— У нинішньому році плануємо чимало зробити як у Волоці, так і у Грушівці, яка входить до нашої сільради. Прийнятий на початку року бюджет дає можливість робити великі справи. Сприяють цьому і місцеві підприємці, які справно та вчасно платять податки. Допомагає нам і громада. Наприклад, торік зусиллями односельців зібрали доволі значну суму грошей для ремонту доріг у Волоці. Нині можемо похвалитись однією з найкращих доріг у районі. Однак, на цьому не збираємось зупинятись і плануємо надалі розвивати дорожню інфраструктуру. Зокрема, для реставрації комунальних шляхів цьогоріч нам виділили субвенції у розмірі 72 тис. грн.
Водночас, найбільша наша проблема — це якість дороги у Грушівці. Місцями це вже не дорога, а суцільні ями. Складність у тому, що вона належить райавтодору, який, чомусь, забув про неї.
Якщо мова пішла про Грушівку, то зазначу, що ряд недоліків вже усунули. Насамперед, варто згадати, що минулого року закінчили роботи та офіційно відкрили міст, який з’єднує Грушівку та Волоку. Також торік тут відремонтували дитячий садочок, зокрема і харчоблок, який не бачив руки майстра ще з 1986 року. Нині плануємо вирішити проблему із ФАПом. У Волоці намагатимемось розпочати роботу з розширення приміщення сільради.
Велику увагу приділяємо культурній та спортивній сферам. Наші народні аматорські колективи успішно виступають на сценах району і не тільки, а місцева футбольна команда радує уболівальників своїми перемогами на різноманітних змаганнях, тому чим можемо — допомагаємо їм. Розпочали розробку геральдики Волоки, плануємо створити і гімн.
І ще один цікавий факт. Для охорони порядку у Волоці громада збирає щомісячно 30 тис. грн., а нині вулиці села патрулюють працівники Державної служби охорони.

Георгій СЕМЕНЮК.
Фото Петра Митранюка.

 

 

Переглядів: 377 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
nanewday@mail.ru