Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Вересень » 6 » У такому будиночку-пасіці оздоровлюються і президенти
11:27 AM
У такому будиночку-пасіці оздоровлюються і президенти
Півсторіччя працював столяром у кам’янському колгоспі Микола Загарюк. Син Василь змалку любив бувати у батьковій майстерні, де йому так подобався запах ялинової стружки. Згодом опанував всі премудрості столярної справи. Тож 14 років тому заснував виробничо-комерційну фірму «Гарант».

Хоч тут працює аж… 6 чоловік, а виробнича база — це пилорама та столярний цех. Вироби користуються попитом, бо Загарюки працюють із сухими пиломатеріалами (природня сушка).
У багатьох закладах освіти району є вироби від Загарюків: двері, вікна, лавочки, вішалки та ін. А от дитячі ліжечка, як каже Василь Миколайович, чи не у кожному дитсадочку. Виготовляють із бука, дуба та хвойних порід дерев, чисто екологічні, без смол, клеїв.
Кілька років тому розпочали виготовляти оригінальні будиночки з фальш-бруса завтовшки 50 мм. Останнім часом вони користуються попитом серед дачників. У будиночку 4 ніші для вуликів: по дві з кожного боку, а всередині над вуликами по 2 тапчани, на яких можна як лежати, так і спати. Тут чути гул бджіл. Лікарі стверджують, і багато хто у цьому переконався, що перебування у такому будиночку всього кілька годин знімає стреси, наповнює організм позитивною енергетикою, покращує здоров’я.
До речі, чимало високопосадовців, і навіть сам президент Віктор Янук    ович, приймають сеанси таких «бджолиних» процедур. До речі, у такому будиночку можна і заночувати. Вулики після незначного утеплення можна залишати на зиму. Одним словом, це будиночок-пасіка.
Василь Миколайович розповідає, що саме на такі є чимало замовлень як у нашій області, так і за її межами.
Петро КИРСТЮК.
Фото автора.






















Переглядів: 528 | Додав: Newday | Рейтинг: 1.0/2
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
nanewday@mail.ru