Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Грудень » 20 » Святий добрий Миколай, подарунки роздавай!
1:47 PM
Святий добрий Миколай, подарунки роздавай!
Світлим та багатим на дива був для дітей цей тиждень, адже очікували Святого Миколая, який щедро роздає дарунки.



На початку жовтня у селі Слобідка святкували відкриття навчально-виховного комплексу. Однак, на цьому турбота про малечу не завершилась. Керівництво району навідується у дитячі установи. Цього тижня головам РДА і райради Миколі Загарюку та Валерію Ротарю дошкільнята щиро раділи, адже привезли солодкі гостинці від самого Миколая.
Солодощі отримали також діти Кам’янки. Завітало керівництво району і до селищних діток, які закликали Миколайчика піснями, танцями. У РБТД виступили хореографічні колективи „Веселка”, „Сонечко”, „Сувенір”, „Первоцвіт”, підготовча група „Ізворашу”, спортивно-бальна студія „Гран-прі”, солісти. Спонсорами свята стали райдержадміністрація, районна та селищна ради, районна організація профспілки працівників освіти, депутат обласної ради Василь Бічер, приватні підприємці Віталій Кобизєв, брати Олександр та Ігор Малофії.
Також на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича у контексті захисту прав дитини отримали чимало презентів підопічні Карапчівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст.
Бути мудрими і добрими, як чудотворець Миколай, стати щасливими і успішними бажали їм шановні гості. Перший заступник голови ОДА Георгій Галиць привіз телевізор, спортивний інвентар, солодкі пакунки кожній дитині. Цукерки вручив голова РДА Микола Загарюк. Директор закладу Марія Кирилюк на знак вдячності вихованців подарувала Миколі Георгійовичу ікону Божої Матері — берегині в усіх справах. Тенісний стіл, м’ячі і ракетки, солодкі гостинці передав помічник народного депутата Геннадія Федоряка Віктор Польовий. Начальник райвідділу міліції Артем Куцак привіз потрібну у господарстві техніку — мікрохвильову та електричну печі. Додались і солодощі від сільського голови Карапчева Василя Іонця та благодійного фонду „Батьківський край”, спортивний інвентар — від начальник районного управління ПФУ Івана Крецу, плазмовий телевізор від приватного підприємця Кам’янки Андрія Лупуляка. А також слова вітань та гостинці від Миколайчика передавали начальник управління освіти РДА Василь Швець, представники райавтодору, Глибоцького районного відділу Головного управління МНС України у Чернівецькій області та інші. 
Приємно у такі святкові дні чути дзвінкий сміх дітей, які вірять у реальність казкової історії.
Лариса Дущак.
Фото Петра Митранюка.



Переглядів: 578 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
nanewday@mail.ru