Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Вересень » 2 » sport
5:08 PM
sport
Сільські спортивні ігри району фінішували



Остання неділя серпня стала днем фіналу сільських спортивних ігор району сезону 2013 року. Заключні змагання проходили на стадіоні Глибоки з таких видів: волейболу, легкої атлетики, кросу, армреслінгу, перетягування линви та виборювання першості серед спортивних сімей. Тут були представлені 11 команд селищної і сільських рад, а загалом у цьогорічних іграх взяли участь спортсмени 16 місцевих рад.
Як зазначив голова районної організації ВФСТ «Колос» Антон Телегуз, остаточні підсумки сільських спортивних ігор сезону 2013 року буде підбито після фінальних обласних змагань, про що й поінформуємо читачів на сторінках «Нового дня».





Ветерани Коровії — перші
Турнір ветеранів футболу зібрав у День Незалежності на селищному стадіоні чотири команди: Глибоки, Коровії, Кам’янки та Молодії. За результатами зіграних матчів перемогу на змаганнях здобули футболісти Коровії, а другою була команда Молодії. Третє і четверте місця посіли ветерани Глибоки і  Кам’янки.

Змагання картингістів приймав
 Кам’янець-Подільський 

Упродовж 24 і 25 серпня місто Кам’янець-Подільський приймало черговий етап відкритих змагань на кубок України з картингу (Західний регіон). У класі машин «Популярний» виступили  13 спортсменів, серед яких за сумою двох заїздів представник Глибоцької автошколи ТСОУ, кандидат у майстри спорту Микола Гнатюк посів 8 місце.
Добірку підготував
 Василь Гейніш.
Фото Петра Митранюка.

Перемагають сильні духом

У   Чернівцях  на базі спорткомплексу Буковинського  державного медуніверситету  відбулись змагання серед  інвалідів праці,  які вперше організувало обласне управління  Виконавчої дирекції Фонду соцстрахування від нещасних випадків на виробництві  та професійних захворювань України та  спортивний  клуб  ФСТ «Спартак».
 Свої  здібності  демонстрували  потерпілі на виробництві з усіх куточків нашої області. Всього прибуло 18 осіб і змагалися вони   у 6  видах спорту: шашки, шахи, дартс, настільний теніс, армреслінг, бомбаскет.
 Глибоччину представляли Василь Білійчук (шашки) та Олег Барарюк (армреслінг),  які здобули призові місця.
Це перший такий захід, організований за час існування Фонду. Мета — залучити потерпілих на виробництві до активного громадського життя, надання їм допомоги у психологічній, фізичній та соціальній реабілітації.
Домніка Воротняк,
 в.о. начальника Глибоцького відділення Фонду ССНВ.   






    















Переглядів: 467 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
nanewday@mail.ru