Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Грудень » 31 » Семеро учасників — сім педагогічних перемог
1:48 PM
Семеро учасників — сім педагогічних перемог
Рік завершується. Отже, слід його підсумувати, щоб з новими здобутками перегорнути нову сторінку. Тож про важливі питання освітяни району говорили цього тижня на колегії, що відбулась за участю голів райдержадміністрації та районної ради Миколи Загарюка та Валерія Ротаря під головуванням начальника управління освіти Василя Швеця.



Серед запрошених були  працівники районного методцентру, директори загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, завідуючі ДНЗ, член громадської ради з питань освіти, науки та виховання при Чернівецькій ОДА Троян Бомпа, голова громадської ради з питань навчання та виховання при Глибоцькій РДА Надія Побережна.
Йшлося про викладання та результати моніторингу рівнів навчальних досягнень учнів ЗНЗ району із світової літератури, організацію харчування у ЗНЗ та ДНЗ. Обговорили результати атестації навчально-виховних закладів району, виконання заходів регіонального плану створення освітніх округів та модернізації мережі загальноосвітніх закладів, профілактичну роботу з попередження дитячого травматизму. Як підсумок — ухвалили рішення з кожного питання.
Нещодавно завершився обласний етап конкурсу професійної майстерності „Вчитель року-2014”, учасниками якого були семеро педагогів нашого району. Тож на завершення роботи колегії голови РДА та райради привітали переможців, вручили грамоти і квіти.
Кращими з кращих стали: директор Стерченської ЗОШ Олена Гафу — ІІІ м., вчитель трудового навчання Багринівської ЗОШ Іван Карпюк — ІІ м., румунської мови та літератури (румунської і світової) Багринівської ЗОШ Олена Андрухович — ІІ м., румунської мови та літератури (румунської і світової) Волоцької ЗОШ Наталя Павленко — ІІІ м., початкових класів Коровійської ЗОШ Тетяна Деліцой — ІІ м., географії Корчівецької ЗОШ Валерій Іримеску — ІІ м., світової літератури Чагорської ЗОШ Лідія Попович — ІІ м.
Вони отримали премії, які вручила голова райкому профспілки Світлана Лазурко, а управління освіти забезпечить виплату щомісячних грошових винагород для кращих з кращих. „Праця вчителя має бути гідно оцінена”, — підсумував Василь Швець.
Наш кор.
Фото Петра Митранюка.



Переглядів: 391 | Додав: Newday | Рейтинг: 5.0/1
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
nanewday@mail.ru