Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Жовтень » 4 » Працює для рідної громади
12:06 PM
Працює для рідної громади
Чимало проблем, які вимагають рішучих дій, існують наразі у наших селах. На щастя, за сприяння ініціативних та небайдужих сільських депутатів деякі недоліки вдається усунути.

Одним із тих, хто не залишається осторонь інтересів рідної громади, є депутат Карапчівської сільради Мірча Чорней. Його добрі справи не є таємницею, недарма ж односельці вже втретє висловили йому свою довіру на місцевих виборах.
Про благородні наміри Мірчі Лазаровича найкраще знає сільський голова Василь Іонець, який не раз звертався за допомогою до нашого героя і, як він запевняє, ніколи не почув відмови.
— Мені здається, що пан Чорней не знає слова „ні”. Скільки разів не попросив би його допомогти сільраді — завжди отримую одну і ту ж відповідь: „Без проблем. Зробимо!” Зокрема, чималий його внесок у ремонт наших доріг та й у інших справах, які проводили у селі. Одне знаю, якщо, наприклад, потрібен трактор, то можна попросити у Мірчі Лазаровича, який не пошкодує свого особистого транспортного засобу заради інтересів Карапчева.
Бути корисним оточуючим М.Чорнею подобалось змалку: допомагав по господарству бабусі, яка й виховала його (батько помер, а мати вийшла заміж та переїхала в інше село).
Важко було у житті, однак де б він не трудився (працював трактористом у колгоспі ім. Ольги Кобилянської, а згодом — ім. Кірова) всюди був серед перших. Довелось скуштувати і заробітчанського хліба. Власне, на гроші, зароблені у Німеччині, купив собі вже згаданий трактор.
*   *   *
Днями Мірча Чорней відсвяткував своє 50-річчя. Карапчівська сільрада щиро вітає ювіляра та дякує за всі добрі справи, які він зробив для громади.
Георгій СЕМЕНЮК.






Переглядів: 410 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
nanewday@mail.ru