Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Грудень » 3 » Нехай не збідніє рука благодійників
11:43 AM
Нехай не збідніє рука благодійників
„Маленька часточка твого милосердя зробить цей світ більш теплим і затишним”,  — під таким гаслом у сесійній залі райради відбувся заключний етап районної благодійної акції „Милосердя”.

Благословив акцію та її учасників благочинний Глибоцького району отець Іоан Горда, який щиро подякував керівникам нашого краю за ту підтримку, яку вони надають знедоленим. Надалі до слова запросили голову райдержадміністрації і, водночас, голову організаційного комітету акції Миколу Загарюка та заступника голови райради Петра Тимофтія, які у своїх виступах наголосили, що благодійність — це той фундамент, на якому тримається наше суспільство. Власне, у цьому контексті приємно згадати, що благодійні справи на Глибоччині не є рідкістю, а людей із добрим серцем у нас чимало.
Найбільш щедрим благодійникам очільники району вручили подяки. Зокрема, відзначили сільських голів Старого Вовчинця, Опришен, Волоки, Турятки, Тарашан, Синівців, депутата районної ради Василя Чоботаря, приватних підприємців Сергія Рубанця та Юрія Сорощука. Окрему подяку від обласної пенітенціарної служби отримав благочинний Іоан Горда. Подякували і медикам, освітянам, соціальним працівникам, прикордонникам, митникам, лісівникам, а також керівникам усіх установ та організацій, які охоче відгукнулись на благодійну ініціативу, а відтак безпосередньо посприяли, аби на обличчі знедолених засяяла посмішка.
Про важливість благодійництва добре знають директори районного Терцентру та Петричанського будинку-інтернату Євдокія Максимюк та Василь Пластун. Зокрема, пан Пластун розповів, що завдяки акції „Милосердя” до установи, якою він керує, надійшло чимало овочів та інших харчів. Також організували комлексні обіди, а завдяки небайдужості людей відремонтували і деякі приміщення інтернату. Отож, низький уклін усім добродіям!
Наостанок зазначу, що усі присутні у залі мали змогу підтримати матеріально тих, хто потребує допомоги. Відтак їх зусиллями у той день зібрали 13853 грн. Величезне Вам спасибі і нехай не збідніє рука благодійників.
Георгій СЕМЕНЮК.
Фото Петра Митранюка.






Переглядів: 405 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
nanewday@mail.ru