Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Грудень » 3 » Нагородили чемпіона — ФСК «Старий Вовчинець»
11:48 AM
Нагородили чемпіона — ФСК «Старий Вовчинець»
У попередньому номері наш часопис інформував читачів про нагородження переможців та призерів чемпіонату району з футболу. Минулої неділі дійшла черга до чемпіона першої групи ФСК „Старий Вовчинець” отримувати заслужені нагороди.



Футбольний клуб у Старому Вовчинці створили ще у 1972 році на базі колгоспу „Шлях до комунізму”. Відтоді місцева команда неодноразово вигравала чемпіонат, кубок, суперкубок району, а також здобула ряд престижних нагород на обласному рівні. Цьогорічний сезон виявився навпрочуд вдалим для гравців ФСК „Старий Вовчинець”, які оформили своєрідний „дубль”. Старововчинецькі футболісти підтвердили статус найсильніших на Глибоччині, вигравши вдруге поспіль районну першість, а також „засвітились” на обласній арені, ставши володарями Ліги чемпіонів Буковини.
Погодьтесь, досягнення неабиякі. Саме тому у Старий Вовчинець завітали поважні гості, аби привітати команду з успішним завершенням сезону. Зокрема, з вітальним словом звернулись голова райдержадміністрації Микола Загарюк, депутат обласної ради, голова районної федерації футболу Іван Шкробанець, місцевий сільський голова Петро Остафійчук.
Микола Георгійович зазначив, що цьогорічні успіхи ФСК „Старий Вовчинець”, це, перш за все, спільна заслуга футболістів, тренерського штабу, керівників села, вболівальників і, звичайно ж, президента клубу Василя Вінтоника.
— Василь Григорович Вінтоник створив команду-зірку, яка здатна здолати будь-якого суперника, — наголосив голова РДА.
Під оплески односельців, яких, до речі, було чимало у місцевому клубі, футболісти та тренери піднялись на сцену, де їм вручили грамоти, медалі та кубок. Індивідуальні відзнаки отримали капітан команди Петро Баланюк, найкращий гравець Володимир Горобець та граючий тренер Сергій Янчик.

Георгій СЕМЕНЮК.
Фото Петра Митранюка.



Переглядів: 618 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
nanewday@mail.ru