Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Листопад » 08
Розділити радість свята разом зі сельчанами прибули очільники області Михайло Папієв і Михайло Гайнічеру та керівники району Микола Загарюк та Валерій Ротар, депутати обласної та районної рад, сільські голови. Свято було організовано по-волоцьки: з оркестром, піснями та у вишиванках. Звертаючись до присутніх голова облдержадміністрації Михайло Папієв зазначив, що «цьогоріч, як і було обіцяно, за досить короткий період проведені всі відновлювальні роботи на цьому об’єкті. Працівники товариства «Надія», яке очолює депутат обласної ради Василь Бічер, застосували новітні технології, які відповідають сучасним європейським стандартам. І зараз в Грушівці маємо новий сучасний міст для руху пішоходів та проїзду легкових автомобілів, а також машини «швидкої медичної допомоги».
Звертаючись до присутніх голова райдержадміністрації Микола Загарюк ставив за приклад роботу підрядника, підсумовуючи тим, що ноу-хау Василя Бічера полягає ... Читати далі »
Переглядів: 460 | Додав: Newday | Дата: 2013-11-08

Отримання нагороди на конкурсі «100 кращих товарів України» є яскравим доказом високої якості продукції ТзОВ «ГАЛС ЛТД»

Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) - «100 кращих товарів України» проводиться щорічно під патронатом Президента України. Цьогоріч в конкурсі взяла участь і продукція ТзОВ «ГАЛС ЛТД», яке очолює Володимир Завадовський. Володимир Адамович отримав Диплом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, як переможець у номінації «Продовольчі товари». 1 листопада Міністр економічного розвитку і торгівлі України Ігор Прасолов привітав переможців конкурсу «100 кращих товарів України» на урочистій церемонії нагородження.
На щотижневій нараді керівники району Микола Загарюк та Валерій Ротар висловили свої вітання директору ТзОВ «ГАЛС ЛТД» Володимиру Завадовському. Відмітили, що отримання такої високо ... Читати далі »
Переглядів: 626 | Додав: Newday | Дата: 2013-11-08

Про них тепер згадують вельми рідко, а свого часу їх імена практично не сходили зі шпальт місцевої періодики, зокрема і нашої газети. Ідеться про колишніх голів колективних господарств, серед яких 16 років був у Тарашанах і Василь Дмитрович Онуфрійчук.

Отримавши диплом агронома з відзнакою після завершення навчання у Снятинському сільгосптехнікумі, молодий фахівець Василь Онуфрійчук і розпочав свою трудову діяльність у тій же Івано-Франківській області. Причому в одному з найбільших колгоспів Городенківського району, що мав 3150 гектарів землі. Хлопця одразу ж призначили головним агрономом. Сумлінно відпрацювавши тут 5 років, набравшись практичного досвіду, Василь Дмитрович все ж повернувся на рідну Буковину. Зокрема, у Купці агрономував четверо літ і зим, а вже з 1974 року і очолив колгосп у Тарашанах, заочно закінчивши і сільськогосподарський інститут у Кам’янець-Подільс ... Читати далі »
Переглядів: 606 | Додав: Newday | Дата: 2013-11-08

Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
nanewday@mail.ru