Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Липень » 19 » Володимир Мунтян: «Головні зміни в партії ВО «Батьківщина» — якісні»
12:38 PM
Володимир Мунтян: «Головні зміни в партії ВО «Батьківщина» — якісні»
Об’єднання, яке проголосили минулого місяця партії ВО «Батьківщина» та «Фронт змін», триває.  Попри те, що навколо нього опоненти шукають підводні камені, об’єднання покликане спричинити в «Батьківщині», насамперед, якісні зміни, наголошує голова Глибоцької районної парторганізації ВО «Батьківщина» Володимир Мунтян, який коментує ситуацію для нашого видання:

«Кардинальних структурних змін всередині партії не відбулося. З’їзд вніс певні зміни до статуту, організація поповнилася новими членами, але організаційно все залишиться практично так, як було. На всеукраїнському рівні додалася посада голови політради партії, яку обійняв Арсеній Яценюк, першого заступника лідера партії відтепер також обирають на з’їзді. Ним знову став Олександр Турчинов. А ще з’їзд переглянув повноваження деяких конкретних осіб. На місцевому рівні організаційно партія майже не зміниться. Офіс залишиться за старою адресою, тож нашим прихильникам, активістам, відвідувачам жодних незручностей не додасться.
Партія росте і розвивається, поповнюється новими обличчями з новими ідеями і силами. За останні шість місяців у нашому районі до лав партії ВО «Батьківщина»  вступило  двадцять осіб. Це освічені, розумні люди, які прийняли виважене і обдумане рішення. Упевнений, так само наші лави поповнять побратими з колишнього «Фронту змін». Завершується юридичний процес ліквідації їхньої партії, далі вони за бажанням вступатимуть у «Батьківщину».
Таке об’єднання наполегливо рекомендувала лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Лідерка опозиції одна з небагатьох людей в Україні, яка мислить стратегічно і по-державницьки. Вона вже не просто політик, вона державний діяч світового масштабу, тож її рекомендації вистраждані власним досвідом і базуються на непересічному інтелекті і глибоких знаннях.
У нас єдина мета – відстоювання інтересів громади, ми бачимо спільний шлях до досягнення цієї мети, тож об’єднання зусиль є необхідним кроком заради перемоги інтересів людей».
Наш кор.





Переглядів: 470 | Додав: Newday | Рейтинг: 3.0/2
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
nanewday@mail.ru