Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Липень » 19 » Від влади
12:54 PM
Від влади

Засідання комісії з питань присвоєння звання «Почесний громадянин Глибоччини»

Голова районної ради Валерій Ротар взяв участь в роботі комісії з питань присвоєння звання «Почесний громадянин Глибоччини», на якій головував заступник голови райради Петро Тимофтій. Впродовж засідання було запропоновано зміни до Положення з питань присвоєння звання «Почесний громадянин Глибоччини», знявши обмеження в кількості кандидатур на присвоєння даного звання. Члени комісії визначили три кандидатури для присвоєння цього звання у 2013р, які будуть винесені на розгляд сесії районної ради.

На Глибоччині відкрито Центр надання адміністративних послуг

У приміщенні Глибоцької РДА (каб.№ 8,9) за участю керівників районної влади Миколи Загарюка та Валерія Ротаря відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг. Завідуючим сектора – адміністратором Центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації призначено Валентина Облучинського. Адміністратори консультуватимуть відвідувачів і допоможуть їм з оформленням заяв. Як зазначив Микола Георгійович, такі районні Центри створюються, в першу чергу, для того, щоб мешканці району, представники суб’єктів господарювання могли за принципом «єдиного вікна» прозоро отримати весь спектр адміністративних послуг, які надають підрозділи районної державної адміністрації. Також голова Глибоцької РДА підкреслив, що відкриття Центру у Глибоці – це вагомий внесок у реалізацію загальнодержавної політики у сфері розвитку бізнесу, дерегуляції адміністративних послуг та дозвільних процедур, ініційованої Президентом України.
Більш детальніше про роботу та основні завдання Центру читайте в наступному номері часопису.

Провели «круглий» стіл «Діти — майбутнє України»

У райдержадміністрації на виконання нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» проведено «круглий» стіл на тему: «Сімейний затишок – кожній дитині». Участь у засіданні взяли: заступник голови РДА Михайло Божеску, заступник головного лікаря ЦРКЛ з питань охорони материнства та дитинства Крістіна Сучеван, лікар-гінеколог Євген Ілуцан, представники управління праці та соціального захисту населення РДА. До обговорення даної соціальної ініціативи долучилися фахівці з соціальної роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з населених пунктів району. Директор Алла Мінтянська ознайомила учасників з новими соціальними ініціативами Президента України «Діти – майбутнє України».Заступник головного лікаря ЦРКЛ  з питань охорони материнства та дитинства Крістіна Сучеван розповіла про підтримку жінок з дітьми на виконання пункту «Сімейний затишок-кожній дитині» пакету соціальних ініціатив Президента «Діти-майбутнє України».
Відділ внутрішньої політики РДА.
Загально-організаційний відділ райради.


Переглядів: 478 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
nanewday@mail.ru