Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Червень » 10 » Свято закінчилось, але попереду — все літо
5:03 PM
Свято закінчилось, але попереду — все літо
Уже традиційно початок літа зустрічаємо святом дитинства, яке відбулось у районному будинку творчості та дозвілля.



В атмосферу безтурботної юності повертали яскраві хореографічні постановки „Невгамовні”, „Російський сувенір”, „Козаки”. Ніжних „Метеликів” подарував хореографічний колектив БТДЮ, загадкових „Нічних ангелів” — колектив „Небесне сяйво”, ритм — спортивно-бальна студія „Гран-прі” і танцюристи „Капризу”, лелеками промайнули сценою учасники „Едельвейсу”. Порадували і „Суцвіття Глибоччини” та наймолодша хореографічна група РБТД.
Привітали підростаюче покоління та їхніх батьків народний депутат України Геннадій Федоряк, начальник управління освіти РДА Василь Швець, керівник апарату РДА Інна Баланюк, начальник відділу правової роботи та залучення інвестицій районної ради Олена Бадюк, заступник голови РДА Михайло Божеску, начальник відділу культури і туризму РДА Ольга Крючко. Вони, ніби наслідуючи вислів Оскара Уайльда: „Кращий спосіб зробити дитину хорошою — це зробити її щасливою”, зауважували, що саме від нашої уваги і турботи залежить їхня доля.
А що потрібно для щастя дитини? Прозоре і чисте небо, сонце променисте і неодмінно пісня, яка лунала з уст Адріани Лупу, вокальних ансамблів „Дзвіночки”, „Датіна”, Одоріки Бостан, Аделіни Сандуляк, Анастасії Бабиної, Олени Тощук.
Лариса Дущак.
Фото Петра Митранюка.

„Чужих дітей не буває” — під таким гаслом у Карапчівській школі-інтернаті відбувся концерт з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.
До свята вихованці школи готувались ретельно, а насичена концертна програма (співали, танцювали, декламували) яскравий тому приклад.
Завітав до Карапчева і народний депутат України Геннадій Федоряк, який, до речі, не вперше тут гостює. Недарма ж директор інтернату Марія Кирилюк назвала Геннадія Дмитровича „нашим татом”. Від малечі — до випускників — усі без винятку отримали подарунки з рук нардепа.
Родзинкою ж святкувань були пісні біля вогнища. У виконанні юних артистів гуртка „Самодіяльної туристської пісні” районного центру туризму (керівник Галина Семенюк-Сисолєтіна) лунали чарівні мелодії, які об’єднали усіх присутніх, незважаючи на вік чи посаду.
Георгій СЕМЕНЮК.



Переглядів: 480 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
nanewday@mail.ru