Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Липень » 29 » Нові призначення
11:28 AM
Нові призначення

Здав документи — отримав результат
На посаду завідувача сектора — адміністратора центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації Валентина Облучинського призначено 15 липня 2013 року. Він має вищу освіту — закінчив Одеський державний екологічний університет. До нового призначення Валентин Мирославович останні 16 років працював у сфері охорони довкілля, зокрема 5 років у дозвільній системі документів.
Валентин Облучинський одружений, виховує дочку та сина.
Кореспондент «Нового дня» попросив Валентина Облучинського розповісти чим зумовлене відкриття центру, які конкретно надаватимуть послуги.

Відкрито центр надання адмінпослуг з метою виконання вимог закону України  «Про адміністративні послуги», доручень Президента України В.Ф. Януковича, Кабінету Міністрів України про створення центрів надання адміністративних послуг.
Діяльність центру спрямована на забезпечення прозорості та відкритості розгляду звернень, запровадження сучасних форм надання послуг, що сприятиме підвищенню рівня якості життя і є одним із пріоритетних завдань райдержадміністрації.
У центрі надання адмінпослуг надаватимуть послуги 4 служби: відділ містобудування та архітектури, служба у справах дітей, відділ у справах молоді і спорту, управління праці та соціального захисту населення. Всього понад 20 адмінпослуг.
Із переліком цих послуг усі бажаючі можуть ознайомитись на офіційному сайті райдержадміністрації у розділі «адміністративні послуги».
Водночас у центрі громадяни отримують безкоштовну вичерпну інформацію від адміністратора про послуги, зразки заяв та вичерпний перелік документів, що потрібні для надання даної послуги. Перелік та вимоги до документів, необхідних для  отримання адмінпослуг, визначає виключно закон. Найголовніше — центр забезпечує організацію надання такої послуги у найкоротший термін та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктом звернення. Тобто, все в одному приміщенні:  написав заяву — здав необхідні документи — отримав результат.
Центр знаходиться у приміщенні районної ради на першому поверсі, кабінети № 8, 9 (телефон 2-43-79).
Розповідь записав Василь Гейніш.
Фото Григорія Безверхнього.
















Переглядів: 478 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
nanewday@mail.ru