Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Січень » 31 » Голос депутатів районної ради: «Нас турбує майбутнє України»
2:02 PM
Голос депутатів районної ради: «Нас турбує майбутнє України»
Дмитро Глобак,
директор Глибоцького ліцею,
фракція Партії регіонів:
— Важко однозначно оцінити ситуацію, бо надто не так все добре складається. Мені здається, якби опозиціонери Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок більш виважено і заздалегідь продумали свої дії, то не було б зараз таких жертв і постраждалих.
 Хотів би закликати всіх депутатів, агресивно налаштованих людей призупинити свої непродумані дії. Це могло б посприяти уникненню насильства.



Валерій Воротняк,
начальник ВУЖКГ,
член фракції Народної партії:
— Я весь час дотримувався принципів мирного вирішення всіх проблем. Думаю, що і цього разу обидві сторони як від влади, так і від опозиції могли б знайти діалог. Ще раз підтверджую можливість тільки мирного вирішення протиборства.





Омелян Дригибка,
завідувач хірургічним відділенням Глибоцької райлікарні, голова фракції «Наша Україна»:
—  Найперше хотів би сказати те, що нинішня існуюча влада при бажанні могла б знайти компромісні рішення із  опозиційними силами. Гадаю, що у такому разі не було б страждань і жертв. Ще раз наголошую, що у подібних ситуаціях потрібно діяти тільки так і не інакше!





Вероніка Грицку,
доцент кафедри економічної географїї ЧНУ,  фракція «Удар»:
— Мабуть, те, що нині сталось у країні, є наслідком доведення до відчаю народу, бо влада значною мірою узурпувала свої повноваження.
Все можна і потрібно робити продумано, щоб всі проблеми вирішувались мирно, шляхом порозуміння. Інакше можуть статись непередбачені проблеми.



Ярослав Чорнописький,
директор Корчівецької загальноосвітньої школи, керівник фракції «Батьківщина»:
— Все, що твориться сьогодні в Україні, важко пояснити. Вельми сподіваюсь, що наш мудрий народ все ж здобуде перемогу. Хоча, не дай, Боже, революцію доведеться продовжити, то цій владі ми не дамо можливості над нами знущатись.







Іван Олар,
приватний підприємець із с.Тарашани,
позафракційний:
 — У ці дні я побачив багато чого: влада сьогодні дозволяє собі такі репресивні дії щодо народу України, чого не було за всі роки Незалежності.
І тут вбачаю ганебну руку Путіна та його посіпак у нашій державі. Хочу дуже сподіватись, що патріотично налаштовані громадяни України зможуть, врешті-решт, зупинити цей «беспредел».

























Переглядів: 509 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru