Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Липень » 18

Для нього в ці дні якось особливо відчувається майже дзвінка тиша біля хати в Йорданештах, милує зір зелень дерев та золото стиглого хлібного колосся. 

А ще місяць тому Микола Мітрик разом з бойовими побратимами-буковинцями ніс службу на блок-постах у Луганській та Донецькій областях. Їх безперервно обстрілювали терористи, водночас Микола з товаришами давали гідну відсіч російським найманцям. Та одного дня, коли четверо вояків-буковинців рушили на чергове завдання, із засідки в їх бік кинули ручну гранату. Від вибуху один із бійців загинув на місці, а решта троє отримали важкі поранення. Кілька осколків влучили Миколі Мітрику у шию та голову. На щастя, поранених своєчасно вивіз з небезпечного місця гелікоптер українських військ. 
— Спершу, — розповідає Мико ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-07-18

Напередодні мундіалю керівництво «ПриватБанку» провело серед своїх працівників акцію «Я їду на чемпіонат світу з футболу у Бразилію». Учасники повинні були продемонструвати на конкурсній основі свої найкращі професійні  якості, за результатами яких і відібрали переможців на поїздку. 
До їх числа, зокрема, потрапив і старший спеціаліст з обслуговування клієнтів Глибоцького відділення ПАТ  КБ «ПриватБанк» Василь Воробець. 
— Наша група з восьми чоловік, — розповів Василь Михайлович, — вирушила у дорогу 21 червня. Переліт здійснювався за маршрутом Київ — Рим — Ріо-де-Жанейро — Сальвадор і тривав 15 годин. Поселили нас у комфортабельному чотиризірковому готелі. Тут ми жили три дні: два з них мали на знайомство міста Сальвадор і відпочинок, а третій — на перегляд футбольного матчу між к ... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-07-18

Завершувалась перша декада липня, а з нею практично в середині приміщення Багринівської ЗОШ закінчувались і ремонтні роботи. Готові були хоч сьогодні прийняти учнів класи і кабінети, спортзал і майстерні, останні мазки фарби робили у коридорі. 
— Ми щиро вдячні, — зазначив у розмові директор освітнього закладу Михайло Акатріні, — батькам учнів, які відчутно допомогли і коштами, і матеріалами. А дехто і особисто доклав рук, аби разом з педколективом, техпрацівниками та старшокласниками завчасно підготувати школу. Єдине, що поки турбує нас, — це ремонт двох котлів до опалювального сезону. Ще потрібно віднайти кошти та відповідних спеціалістів. Дровами та вугіллям забезпечені у повній мірі завдяки сприянню райуправління освіти. Тож сподіваємось, що спільними зусиллями дамо лад і котлам. 

Василь Гейніш.
Фо ... Читати далі »

Переглядів: 398 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-07-18

Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
nanewday@mail.ru