Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Липень » 28

Православна церква вшанувала пам’ять рівноапостольних

Володимира та Ольги — хрестителів Київської Русі

Минуло вже 15 літ відколи у Глибоці зареєстрована громада Української православної церкви Київського Патріархату. З 2001 року парафіяни споруджують великий красивий храм, а службу Божу відвідують тим часом у невеликій будівлі — храмі Святої Рівноапостольної Княгині Ольги (навпроти Глибоцької ЗОШ).

Як розповів настоятель храму протоієрей Роман Грищук, спочатку планували будівлю з трьома куполами, але, врахувавши сучасні с ... Читати далі »

Переглядів: 358 | Додав: Newday | Дата: 2014-07-28

 

Наша «Козацька варта»  навідалась до Запорізької та Луганської областей

14 липня представники громадського формування «Козацька варта» (І.Лопуляк, В.Личак, Ю.Боднарюк, Ю.Букатар, І.Петрук, О.Гаць, А.Бельмега) подались автобусом до Запорізької області, де зараз дислокується Чернівецький батальйон територіальної оборони, охороняючи кордон України. Нашим землякам передали понад 3 тонни продуктів, питну воду, засоби особистої гігієни, а найголовніше — бронежилети, снайперські приціли… Все це змогли придбати завдяки небайдужим мешканцям Глибоцького, Сокирянського, Кельменецького, Герцаївського районів, м.Чернівці, керівництву області, районів, міським, селищним та сільським головам, приватним підприємцям. Всім їм низький уклін та велика подяка!
Вночі 18 липня повернулись, а вже 21 липня прямув ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: Newday | Дата: 2014-07-28

 

 

 

Ліки і тепловізори — для військовослужбовців

Глибоцька районна центральна комунальна лікарня упакувала два ящики необхідних медикаментів, а на зібрані кошти колективів Верхньопетрівецького, Їжівського, Банилівського лісництв та Чудейського нижнього складу ДП «Сторожинецьке лісове господарство», які очолюють жителі Глибоцького району, закупили для військовослужбовців тепловізори на 49 тис. грн.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 369 | Додав: Newday | Дата: 2014-07-28

Валерій Краснян — доброволець із «Айдару»: «Нам дуже знадобилися б тепловізори»

Звісно, попервах у душі були вагання, але після того, як він усвідомив, що на сході України іде справжня війна, де росіяни через своїх поплічників-найманців ведуть жорстоку боротьбу за розчленування нашої держави, сказав собі: «Якщо не я, ми всі разом не захистимо Вітчизну, то хто?»

  Про своє тверде рішення поїхати добровольцем у батальйон «Айдар» глибочанин Валерій Краснян відверто  повідомив дружині і вже дорослій дочці. Ніхто з них не суперечив, зрозуміли чоловіка і батька з півслова. І лише ... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: Newday | Дата: 2014-07-28

Неспроможних депутатів знову обирати не варто

Ще у 2007 році я говорив про те, що Президент України повинен у конституційному забезпеченні мати право на розпуск парламенту у разі його неспроможності приймати необхідні закони, працювати на благо держави та її народу.
Але при цьому обов’язково треба у Конституції узаконити статтю, яка б позбавляла депутатського мандату тих людей, котрі працювали у розпущеному парламенті. І щоб вони в жодному разі не змогли балотуватись до Верховної Ради на будь-яких наступних виборах.
Михайло ТРОШИН,
завідувач сектора взаємодії з правоохоронними органами та мобілізаційної роботи райдержадміністрації.

 

 

 

 

  ... Читати далі »

Переглядів: 342 | Додав: Newday | Дата: 2014-07-28

Вже стало доброю традицією, коли працівники районного Товариства Червоного Хреста допомагають одиноким, хворим, інвалідам… продуктами, ліками, миючими засобами.
Патронажні медсестри Минодора Опаєць та Лілія Новак роблять хворим призначені лікарями ін’єкції, міряють тиск, якщо необхідно — дадуть пораду.
Дбає про матеріальну базу Товариства та про пацієнтів голова осередку Лариса Синюк. Лише цього року посприяли глибочанам Ользі Коваль, Парасці Юркевич, Ганні Нестеренко, Марії Паламарюк, Марії Загарюк. Вдячні за поміч мешканці Червоної Діброви П.Ончуленко, Т.Кулюк та  І.Царь із Приворок й багато інших.
Нагадуємо номер телефона Товариства: 2-22-74.
Якщо у когось вдома є зайві речі, взуття або ви просто бажаєте зробити благодійну справу, заходьте у Глибоці на вул.Шевченка (приміщення районної лікарні, біля бухгалтерії).
Наш кор.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 367 | Додав: Newday | Дата: 2014-07-28

Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
nanewday@mail.ru