Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Лютий » 7 » Життя територіальних громад
1:11 PM
Життя територіальних громад
Коли за справу беруться обіруч
Те, що тема доріг вже набила оскомину, мабуть, зайве говорити. Тим не менш, повертатись до неї вкрай необхідно. І, відрадно, що знаходяться люди, зокрема із депутатів районної та сільських рад, які попри фінансові труднощі сьогодення вирішують питання. Є серед них і Віктор Кулюк, котрий представляє територіальну громаду Молодії у райраді.
Саме він зумів подати приклад в організації односельців на ремонт 2,5 км центральної вулиці села. Цей відтинок асфальтівки був густо помережаний ямами, що змушувало водіїв до „фігурної їзди”. Отож і виникла потреба, аби зробити отой ремонт.
— Взялися за справу, — розповідає Віктор Петрович, — спільно з підприємцями, депутатами і активним підключенням значної частини громади села. Спершу організували збір коштів, що акумулював у загальну скарбничку Марин Гричак. Знаєте, я навіть не сподівався, що люди із таким порозумінням і підтримкою поставляться до нашого почину. Одним словом, необхідні 73 тисячі гривень дали можливість завезти 83 тонни асфальту. Всю техніку, а де потрібно і руки доклали односельці, котрі при допомозі філії „Глибоцький райавтодор” у стислі терміни наприкінці минулого року завершили ямковий ремонт тієї частини дороги, про яку йшлося вище.
Власне, на цьому можна б поставити і крапку, але Віктор Петрович попросив ще висловити подяку на адресу ряду учасників доброї справи, зокрема прихожан церкви ЄХБ на чолі з Георгієм Магою, депутата райради Володимира Петковича, а також односельців Віталія Гудими, Івана Карауша, братів Георгія та Василя Мандриків, Василя Середяка, Віктора Сарафінчана, Михайла Іфтодія. Сюди ж додав і сприяння сільського голови Степана Іфтодія. Втім, всіх тут не перелічити.
І ще такий штрих. За продовження подібних спільних акцій територіальна громада обов’язково братиметься, аби Молодія справді стала одним із кращих населених пунктів району.
В. ГОРЯНИН.
Фото Петра Митранюка.














Переглядів: 453 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
nanewday@mail.ru