Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Лютий » 25 » Турнір на призи газети
6:24 PM
Турнір на призи газети
Вячеслав Бойко: «У глибочан є чого повчитись»
Зазвичай, одна з неділь лютого, цього разу 17 числа, стає днем проведення турніру з баскетболу на призи газети «Новий день». Нинішні змагання відбулись вже понад 25-й раз, а виборювали нагороди три команди з Глибоки та гості з Вижниці.



До присутніх перед початком змагань із теплими словами привітань звернулись голова оргкомітету турніру — фотокореспондент газети Петро Митранюк та заступник селищного голови Василь Крилюк. Відтак першими на майданчик спортзалу Глибоцької ДЮСШ вийшли команди БК «Глибока» та збірна школярів селища. Досвідчені «беки» здобули переконливу перемогу. Власне, БК «Глибока» впевнено здолав опір суперників і посів перше місце. Другу та третю сходинки турніру вибороли збірна команда студентів Глибоки та БК «Вижниця». А кращими бомбардиром та гравцем змагань стали Вячеслав Бойко з Вижниці та Ігор Стрільчук з БК «Глибока». Команди-переможниці і призери, кращі учасники змагань нагороджені кубками, медалями, ексклюзивними грамотами газети «Новий день» і пам’ятними фотографіями.
В експрес-інтерв’ю капітан команди БК «Вижниця» Вячеслав Бойко сказав:
— Не вперше приїжджаю на цей традиційний турнір у Глибоку і хочу з вдячністю відзначити його високий організаційний рівень, гарний прийом господарів. Вельми сподіваюсь, що незабаром і ми проведемо у Вижниці подібні змагання й обов’язково запросимо глибочан, у яких є чого повчитись.
Наостанок редакція газети «Новий день» висловлює щиру подяку тим, хто посприяв проведенню цього турніру: керівництву Глибоцької ДЮСШ — директор Прокіп Стрельчук, суддівській бригаді на чолі з Олександром Бордуном, спонсору — приватному підприємцю з магазину «Санчо» Олександру Карлійчуку, а також уболівальникам, які гаряче підтримували свої команди.

Василь Гейніш.
Фото Петра Митранюка.




Переглядів: 527 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
nanewday@mail.ru