Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Квітень » 23 » Sport
11:11 AM
Sport
У відкритому ринзі глибочани відчували себе впевненими

Десять вихованців Глибоцького оздоровчо-спортивного центру (тренер Віктор Хмельницький) вже вдруге взяли участь у відкритому ринзі з кік-боксінгу, що проходив у Чернiвцях. Тут змагались клуби різних стилів бойових мистецтв.
Перемоги серед глибочан у своїх віко-вагових категоріях здобули Богдан Поліщук, Аркадій Сучеван, Євген Василинчук, Флорін Райлян.  Другими стали Сергій Котюк, Андрій Майщук, Валентин Козачук, Андрій Сучеван, Роман Грищук та Євген Сучеван.


Вихідні — у змаганнях

У суботу, 13 квітня,  у спортзалі Черепковецької ЗОШ відбулась командна першість району з настільного тенісу у залік сільських спортивних ігор, у яких взяли участь дев’ять команд.
Переможцем змагань стали спортсмени КФК «Глибока», а другими і третіми призерами  — ФСК «Сучевени» та ФСК «Волока».








Минулої неділі у місті Сторожинці жіноча волейбольна команда нашого району взяла участь в обласних зональних змаганнях, де посіла третє місце. На жаль, цей результат не дає можливості виступити у фіналі обласних сільських спортивних ігор.
Антон Телегуз,
голова райорганізації
ВФСТ «Колос».
* * *
У неділю, 14 квітня, на селищному стадіоні відбулась командна першість з гирьового спорту у залік сільських рад у трьох вагових категоріях.
У ваговій категорії 70 кг кращими стали: перше місце — Георгій Савчук (Глибока), друге — Василь Бурла (Йорданешти), третє — Анатолій Шкіль (Тереблече), а у ваговій категорії до 90 кг три перші місця відповідно посіли Микола Дика (Глибока), Андрій Бута (Карапчів) та Андріан Мутеліка (Тереблече). Водночас у ваговій категорії + 90 кг у трійку призерів увійшли: Василь Мельничук (Тереблече), Василь Бурла (Глибока) і Микола Ватаманеску (Карапчів).
А ось в особистому заліку три перші сходинки здобули: Дмитро Василаш, Денис Михайлович, Георгій Опаєць.
Три перші загальнокомандні місця вибороли спортсмени КФК «Глибока», ФСК «Тереблече» та ФСК «Карапчів».
Всі переможці і призери цих двох змагань нагороджені кубками, пам’ятними медалями, дипломами і грамотами.

Добірку підготував Василь Гейніш.





Переглядів: 569 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
nanewday@mail.ru