Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Березень » 1 » SPORT
1:08 PM
SPORT
Турніри пам’яті воїнів-афганців

Змагання з футзалу пам’яті Сергія Лазоренка, який загинув в Афганістані, набирають дедалі більшої популярності у районі. Цьогоріч у них взяли участь уже 20 команд, котрі спершу змагались у чотирьох групах, а до фінальної частини з кожної із них вийшло по дві.
Завершальні поєдинки відбулись 24 лютого у Кам’янці. Матчі проводили за олімпійською системою. У підсумку звання найсильнішого виборювали команди ФК «Стерче»  та ФК «Сучевени», де перемогу з рахунком 5:3 здобули сучевенці і стали володарями почесного трофею.
Боротьбу за бронзові медалі вели ФК «Кам’янка» і ФК «Глибока-2». Основний час гри завершився з нічийним рахунком 2:2, а ось за результатами виконаних штрафних ударів перемогу здобули футзалісти Кам’янки — 3:1.
Команду-переможницю та призерів змагань нагородили медалями, дипломами і грошовими призами. Їх вручили, зокрема, голова райдержадміністрації Микола Загарюк, керівник районної федерації футболу Іван Шкробанець, голова районного осередку Спілки афганців Василь Білічук та брат Сергія Лазоренка — Дмитро.
Організаторами цього турніру, як і зазвичай, були райорганізація ВФСТ «Колос» і районна федерація футболу.
Антон Телегуз,
голова райорганізації ВФСТ «Колос».



У місті Хотині минулої неділі відбувся традиційний відкритий турнір з футзалу, присвячений пам’яті воїнів-афганців. Команди розбили на 2 підгрупи, зокрема суперниками глибочан виступили футзалісти Новоселиці та господарі змагань, а у другій підгрупі грали представники Сторожинця, Кельменців та міста Хмільник Вінницької області.
Здобувши дві перемоги у підгрупі над командами Новоселиці (6:1) та Хотина (4:2), глибочани вийшли у півфінал. Тут за влучністю пробитих післяматчевих семиметрових ударів — 7:6 перемогли кельменчани, основний час завершився внічию 1:1. У боротьбі за третє місце наші спортсмени взяли гору над сторожинчанами — 6:1.
А ось дві перші сходинки змагань посіли команди Хотина та Кельменців.
Микола Лях,
старший тренер-викладач
Глибоцької ДЮСШ.

Богдан Хмельницький — кандидат до збірної України

Цими днями у м. Біла Церква (Київська область) відбувся чемпіонат України з панкратіону серед молоді, в якому змагалось 390 бійців з 17 областей та Автономної республіки Крим.
Успішно виступив тут у складі збірної Буковини глибочанин Богдан Хмельницький, котрий із шести поєдинків програв тільки один у фіналі і виборов третю сходинку змагань. Водночас, Богдан став кандидатом до збірної команди України, яка поїде на чемпіонат світу, що має відбутись 3 — 5 серпня у місті Загреб (Хорватія).













І волейбол, і гандбол
Відкрита першість Кам’янської ДЮСШ з волейболу серед юнаків і дівчат відбулась у спортзалі Корчівецької ЗОШ. У молодшій віковій групі (дівчата) три перші сходинки посіли команди з Сучевен, Корчівців і Карапчева (тренери Валентина Шпак, Дмитро Куницький, Георгій Савчук), а серед юнаків — з Корчівців, Карапчева та Сучевен.
З-поміж старших дівчат переможцями і призерами стали команди Карапчівського ліцею, Корчівецької ЗОШ і Купського НВК. Кращим гравцем турніру названо Анну Алергуш з Купського НВК. Всіх нагородили пам’ятними медалями і дипломами.
* * *
Спортзал селищного ліцею став місцем товариської зустрічі з гандболу між командами дівчат Глибоцької і Заставнівської ДЮСШ. Вихованки глибоцького тренера-викладача Анатолія Александрюка продемонстрували більшу волю до перемоги та вищу майстерність, аніж їхні суперниці із Заставни.
Антон Телегуз, Прокіп Стрельчук,
директори Кам’янської і Глибоцької ДЮСШ.

Змагалися юні майстри малої ракетки

У трьох вікових групах фінішувала відкрита першість Глибоцької ДЮСШ із настільного тенісу. Серед гравців молодшої групи перемогу святкував Владислав Гайдич із м. Городенка Івано-Франківської області, відповідно друге та третє місця посіли Роман Чорней та Авенір Перчік  з Глибоцької і Новоселицької ДЮСШ. У цій же групі серед дівчат три перші сходинки вибороли Ванесса Лункаш, Таїсія Шондриге і Жустіна Кучуряну з Герцаївської ДЮСШ.
Ще в одній віковій групі на п’єдестал пошани піднялись Євген Павлович, Василь  Липчук і Микола Пастухов із Глибоки, Городенки та Заставни. Тут же перші три місця за Іванною Годомак, Віолетою Біров та Віолетою Чопак (Новоселиця, Глибока, Новоселиця).
І, нарешті, у третій групі з-поміж юнаків переможцями і призерами стали відповідно Дмитро Амака, Мирон Перчік, Євген Павлович, а у дівчат — Віолета Біров, Аліна Лукаш і Каріна Придій (Глибока, Новоселиця, Глибока).
У неофіційному командному заліку три перші місця поділили юні тенісисти Глибоцької, Новоселицької та Герцаївської ДЮСШ.
Варто додати, що переможці та призери змагань приймали нагороди з рук Валерії Степановської — чемпіонки Європи, майстра спорту міжнародного класу.
Павло Дутчак,
заступник директора
з навчально-тренувальної роботи  Глибоцької ДЮСШ.

Три перемоги і перше місце чернівчан



Напередодні Дня захисника Вітчизни у спортзалі Глибоцького ліцею відбулася відкрита першість селищної ДЮСШ. У гості до юних глибочан приїхали позмагатись ровесники з Чернівців, Новоселиці та Турятки. Здобувши три виграші, переможцем змагань стали юні футзалісти ДЮСШ №1 міста Чернівці. Друге та третє місця посіли юнаки Глибоцької та Новоселицької дитячо-юнацьких спортшкіл. Переможця змагань нагородили кубком та дипломом райуправління освіти. А призерів — дипломами відповідних ступенів. Спонсори змагань визнали та нагородили кращих гравців за номінаціями, а саме: кращий воротар — Владислав Ватаманюк з Глибоцької ДЮСШ, кращий захисник — Петро Ганін з Новоселицької ДЮСШ, кращий нападник — Богдан Унгурян з Чернівців, а кращим гравцем змагань одностайно визнали вихованця Глибоцької ДЮСШ Андрія Букатаря.
Микола Лях,
головний суддя змагань.

АНОНС
Сільська рада Карапчева разом із спонсором — приватним підприємцем Миколою Ватаманеску 10 березня організовують відкритий турнір з настільного тенісу. Змагання відбудуться у сільському будинку культури, а розпочнуться вони об 11 годині.
Організатори запрошують до участі в турнірі всіх бажаючих спортсменів, а уболівальників подивитись ці цікаві змагання.


Матеріали добірки підготували Василь Гейніш та Петро Митранюк (фото).


Переглядів: 673 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru