Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Лютий » 25 » SPORT
5:49 PM
SPORT
Перемога за ветеранами Глибоки
Завершилась зимова першість серед ветеранів спорту Глибоччини, що відбувалась у два кола і в якій взяли участь 4 команди.
На третє — четверте місце претендували команди сіл Тереблече та Черепківці,  набравши по 3 очки. За кращою різницею забитих і пропущених м’ячів третю сходинку вибороли ветерани  Черепківців. Команди Кам’янки та Глибоки, зігравши у першому матчі з рахунком 8:8, залишили інтригу до останнього туру, де вирішувалась доля переможця. І тут ветерани Глибоки перемогли з рахунком 9:5.
Переможці та  призери отримали кубки, медалі, грамоти. Нагороди вручили і кращим: бомбардиру  Юрію Білійчуку з Кам’янки та кращому воротареві Сергію Круліковському з Глибоки.
Антон Телегуз,
голова райорганізації ВФСТ «Колос».

Шаховий турнір провели у Карапчеві
Приватний підприємець Микола Ватаманеску за  підтримки сільської ради вперше організував і провів у селі шаховий турнір, в якому взяли участь десять спортсменів.
Перемогу виборов Василь Опаєць, котрому вручили головний приз та грамоту.
Наш кор.

Глибочани на п’єдесталі всіх трьох місць

Вихованці Глибоцького оздоровчо-спортивного центру (директор Віктор Хмельницький) взяли участь у відкритому ранзі з кік-боксінгу, що проходив у спортклубі «Атлант» міста Чернівці.
Найкращий результат показав Родіон Калинюк (перше місце), а другі сходинки посіли Олександр Гаць та Микола Бурла. Третє місце вибороли також Валентин Козачук та Євген Васелинчук. Водночас, наймолодшого учасника з глибочан Андрія Майщука відзначили  спеціальним дипломом за участь у змаганнях.
Наш кор.








Переглядів: 473 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
nanewday@mail.ru