Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Березень » 18 » Подіум її життя
5:22 PM
Подіум її життя
«Музика» дитячих голосів і вдячні посмішки матерів — її життя
Кажуть, щаслива та людина, яка з радістю йде на роботу і з радістю із неї повертається. Тридцять дев’ять років кожного дня акушера пологового відділення центральної районної лікарні Надії Кройтор починається з поглядів і довіри людей. Адже між звичними ранками та вечорами вона — медик за покликанням.

Родом з сусідньої Росії — Брянської області (Почепський район, село Сємци). У 1972 році закінчила Брянське медучилище за спеціальністю „акушерка” і 1974-го направили працювати медсестрою відділення переливання крові у Глибоцькій лікарні. З 1983-го — акушерка пологового відділення. «Музика» дитячих голосів і щасливі посмішки матерів, і особливий запах маленьких людей, які щойно прийшли в цей світ, — стали її буднями. Все ж таки щодня, як на фронті: будь-якої миті може виникнути непередбачувана ситуація, яка вимагатиме негайного рішення, від якого може залежати життя обох — і матері, і дитини. І до цього неможливо звикнути, неможливо раптом перестати хвилюватися.
Але не тільки у праці знайшла себе ця привітна жінка. Молодою захопила серце стрункого парубка Петра Кройтора, випадково зустрівши його після концерту у районному будинку культури. Згодом одружились і у парі виростили доньку Ольгу, котра сьогодні кандидат фізико-математичних наук, асистент кафедри загальної фізики інженерно-технічного факультету ЧНУ імені Юрія Федьковича.
Народжена на початку весни, Надія Василівна була й залишається жінкою-Весною з усіма притаманними цій порі рисами: оптимістична, чарівна, залюблена у квіти. Адже вона — жінка з шармом. У всьому: в одязі, у створенні домашнього інтер’єру, в стравах, які готує для своєї сім’ї, й  пригощає колег.
У день ювілею рідні, колеги, друзі хочуть, щоб кожен день приносив вам радість спілкування, Надіє Василівно, скріплював вашу НАДІЮ, утверджував ВІРУ і помножував ЛЮБОВ!
Лариса Дущак.
Р.S. Надія Василівна якось розповідала мені про день мого народження. За що дуже вдячна їй, оскільки мама завжди відгукувалась про неї з повагою.









Переглядів: 617 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru