Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Квітень » 8 » Обговорили питання щодо облаштування МАПП „Порубне”
4:30 PM
Обговорили питання щодо облаштування МАПП „Порубне”
Як облаштувати пункти перетину кордону, аби іноземці охоче їхали до нашої держави, а українці з радістю повертались на рідну землю?.. Саме ця проблема була основою розширеної наради, що відбулась вчора, 4 квітня, на МАПП „Порубне”. У ній взяли участь заступник голови, керівник апарату облдержадміністрації Василь Бурлака, голова Глибоцької райдержадміністрації Микола Загарюк, начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату ОДА Алла Запухляк, заступник начальника Чернівецької обласної митниці Степан Павлов, начальник штабу Чернівецького прикордонного загону Валерій Кравчук, а також керівники окремих обласних та районних установ.

Основним у порядку денному було питання щодо облаштування пункту пропуску та його прилеглих сервісних зон, оскільки найближчим часом, за прогнозами фахівців, очікують чимале зростання пасажирського потоку. Зокрема, дискутували стосовно прибирання та утилізації сміття (за словами учасників засідання необхідно закупити 9 сміттєвих контейнерів), спорудження спеціальних місць для відпочинку, будівництва зупинки для транспорту працівників митниці, розміщення геральдичних знаків та інформаційного табло, ремонту дороги, благоустрою території.
Пан Бурлака заявив, що, у першу чергу, варто визначити коло осіб, які б відповідали за виконання відповідних робіт. Також він доручив перевірити дозвільну документацію щодо незаконного розміщення суб’єктів сервісно-торговельної сфери на території МАПП „Порубне”. У разі виявлення порушень — направити до суду заяву про їх демонтування та оголосити конкурс на будівництво нових підприємств, які б функціонували за всіма правовими нормами.
У свою чергу Микола Загарюк наголосив на тому, що є підприємство, яке готове протягом 3 — 6 місяців вирішити всі нагальні питання з прибиранням, варто лише знайти необхідні кошти. Голова райдержадміністрації повідомив, що минулого року закупили автомобіль для вивезення сміття.
Протягом місяця всі недоліки повинні усунути, а доручення — виконати.

Георгій СЕМЕНЮК.
Фото Петра Митранюка.







Переглядів: 653 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
nanewday@mail.ru