Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Листопад » 1 » На життєвих перехрестях
1:19 PM
На життєвих перехрестях
А зветься те весілля — діамантовим

Саме такого дочекались у подружньому житті Марія та Дмитро Лінецькі з Турятки, які побралися 25 жовтня 1953 року.
— Тоді теж була напрочуд тепла і сонячна неділя,— ділиться спогадами Марія Дмитрівна,— здається, сама природа вирішила нас привітати із весіллям. Рідних і друзів також зібралось немало. І хоча без пишнот, бо обоє з бідованих сімей, але два дні веселились.
До того весільного дня Марія і Дмитро йшли після знайомства цілих п’ять років. Приглядались, звикались, звісно, і в коханні зрештою зізнались одне одному.
— І не помилились, — додає Марія Дмитрівна, — адже прожили разом ці 60 літ душа в душу. Зуміли трьох дітей — двох дочок і сина на ноги поставити, дати їм вищу освіту. Вже й п’ятеро онуків, і семеро правнуків нас радують.
Власне, одностайні були Марія Дмитрівна і Дмитро Ілліч в тому, що за довге спільне життя всяке траплялось. Але, щоб зберегти єдність у сім’ї, обов’язково треба навчитись порозумінню, нерідко і терпінню, а ще — прощати одне одному найменшу провину.
Не так давно про долю цих людей, зокрема пережиті часи сталінських репресій, що зазнав Дмитро Ілліч, розповідалось у нашій газеті. Тож, залишається сказати лише про те, що привітати подружжя Лінецьких з діамантовим весіллям  минулими вихідними зібрались велика рідня, друзі. А згодом найкращі вітання і побажання Марії Дмитрівні та Дмитру Іллічу адресували також заступник голови районної ради Петро Тимофтій і Турятський сільський голова Іван Дуткович.
І, дай Боже, аби Марія Дмитрівна та Дмитро Ілліч спільно прожили у доброму здоров’ї і щасті ще многая літа!
Василь ГЕЙНІШ.
Фото Петра Митранюка.













Переглядів: 427 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
nanewday@mail.ru