Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Листопад » 1 » Михайло Папієв привітав соціальних працівників Глибоччини
1:32 PM
Михайло Папієв привітав соціальних працівників Глибоччини
Позавчора голова облдержадміністрації Михайло Папієв відвідав Глибоцький територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян і інвалідів. Тут він ознайомився з умовами роботи соціальних працівників нашого району, а також привітав їх з професійним днем.
— Ваша робота, —зазначив губернатор,- є вельми необхідною та важливою. Саме від вашої нелегкої праці залежить соціальний спокій громади. Турбота про тих, хто потребує підтримки є святим обов’язком кожного з нас. Власне на це вказують і соціальні ініціативи Президента України.
Зовсім невипадково обрав голова облдержадміністрації для навідин саме Глибоку. За його словами, Глибоцький терцентр є одним із найкращих у області.
Також керівник виконавчої влади області пообіцяв вирішити ряд нагальних проблем, з якими стикаються соцпрацівники Глибоччини. Зокрема, Михайло Папієв сприятиме, аби „соціальникам” видали нові велосипеди, адже ні для кого не є секретом, що у сільській місцевості саме двоколісний транспорт є основним засобом їх пересування.
У передсвятковий день із вітальним словом та найкращими побажаннями до фахівців соціальної галузі звернулись  голова райдержадміністації Микола Загарюк, голова райради Валерій Ротар, директор обласного Департаменту соціального захисту населення Людмила Мар’янчук. Найкращих робітників вони нагородили грамотами.
Насамкінець пан Папієв завітав до учасниці війни Ганни Нестеренко, якій вручив пакет з подарунками. Так склалось, що Ганна Марківна живе одна і лише завдяки небайдужості добродіїв із районного терцентру на її обличчі і досі з’являється посмішка.

Георгій СЕМЕНЮК.
Фото Петра Митранюка.


Переглядів: 433 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
nanewday@mail.ru