Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Березень » 1 » Із висот педагогічної майстерності
1:23 PM
Із висот педагогічної майстерності
Добіг до логічного завершення обласний етап всеукраїнського конкурсу „Вчитель року”. Педагоги підвищували професійну компетентність, ділились здобутками, демонстрували престижність фаху.

Із 18 вчителів, котрі крокували до перемоги у районному етапі, 4 фаворитів змагались на рівні області у номінаціях: „Іноземна. Французька мова”, „Інформатика”, „Фізика”, „Музичне мистецтво”, „Російська мова”. Педагоги підготували напрацювання, проводили відкриті уроки та ділові ігри, писали тести, складали конспект уроку.
Фахові журі відзначили оригінальність поданих конкурсних матеріалів, нетрадиційність напрацювань вчителів, творчість під час проведення ділової гри і визначили талановитих і творчих спеціалістів.
Цьогоріч всі четверо представників педагогічної родини Глибоччини посіли переможні місця. Тож другими стали вчитель фізики Старововчинецького ліцею Василь Каменюк, викладач музичного мистецтва Турятського НВК Ірина Амоші, вчитель французької мови Димківського НВК Родіка Жижиян. Інна Білоус, котра навчає інформатики учнів Глибоцької ЗОШ, посіла ІІІ місце. Переможці поділились враженнями.
Василь Костянтинович: „Гай Юлій Цезар казав, що коли віриш у перемогу — то ти вже наполовину переміг. Звісно, потрібно багато працювати над собою, але й вірити в себе. Сподобалась у конкурсі ділова гра”.
Ірина Дмитрівна: „Дуже радію, що посіла друге місце, мала можливість спілкуватись з колегами з інших районів, від яких багато дізналась”.
Родіка Янушівна: „Помітила, що французьку сьогодні викладають не в усіх районах області. Якщо в інших номінаціях було по 13 учасників, то „Французька мова” мала лише 8. Цікавими видались питання з фахового тестування. Також давала відкритий урок у п’ятикласників Чернівецької гімназії №6, на якому були присутні 9 учнів та 8 членів комісії”.
Інна Василівна: „Подібні конкурси потрібні, адже визначають рівень професійності, піднімають учасників на щабель вище. Порадила б усім майбутнім конкурсантам не лякатись. Брати участь — і перемагати”.

Лариса Дущак.





Переглядів: 534 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru