Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2013 » Серпень » 12 » Факт і коментар
12:04 PM
Факт і коментар
Микола Загарюк: «Конфліктну ситуацію у Грушівці буде вичерпано»
У середу, 7 серпня, група жителів села Грушівка (близько 35 чоловік) тимчасово пікетувала міжнародну автомобільну трасу Чернівці — Тереблече, перекривши на ній рух. Вимоги пікетувальників полягали в тому, аби у селі негайно розпочали ремонт аварійного мосту.
На прохання редакції «Нового дня» цей факт прокоментував голова Глибоцької райдержадміністрації Микола Загарюк:

— До місця події у час пікетування я прибув разом  з генеральним директором ТзОВ «Надія» Василем Бічером та Волоцьким сільським головою Валентином Глопіною. У ході зустрічі та розмови із сельчанами їм було дано конкретну відповідь, що роботи по відновленню комунального моста, який справді знаходиться в аварійному стані і його не ремонтували вже 14 років, розпочнуть у понеділок, 12 серпня. Сюди буде направлено відповідну техніку та кваліфікованих фахівців із ТзОВ «Надія». Роботи вестимуть згідно із проектно-кошторисною документацією. Передбачається, що по завершенні ремонту через міст на вулиці А. Пумнула буде відновлено рух легкового автотранспорту та пішоходів.
Хотів би також зазначити, що до пікетування, 17 липня, у райдержадміністрацію надійшло звернення мешканки Грушівки Г.П. Пітей щодо згаданого мосту. Питання було детально вивчене, направлено листи в обласну держадміністрацію та обласну раду з проханням посприяти у виділенні коштів. А вже 1 серпня 2013 року в облдержадміністрації відбулося засідання постійної комісії і згідно з протоколом №4 даний об’єкт включено до переліку об’єктів дорожнього господарства комунальної власності, на яких роботи виконуватимуть за рахунок коштів обласного дорожнього фонду. Після цього авторці звернення дали конкретну відповідь про виділення коштів для проведення аварійно-відновлювальних робіт автомобільного мосту у Грушівці (сума складає 990 тисяч 450 гривень).
Однак, як бачимо, декого ця своєчасна і ґрунтовна відповідь у селі не влаштовувала, і люди стихійно вийшли на пікетування того дня, перекривши рух на автотрасі. Сподіваємось, що із завершенням ремонту у стислі терміни питання буде знято і конфліктну ситуацію у Грушівці вичерпано.
Василь Гейніш.













Переглядів: 417 | Додав: Newday | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru