Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Вересень » 12

Рідну домівку у Стаханові, що у Луганській області, за всім нам відомими причинами, сім’я Черненкових покинула більше місяця тому. Всього їх —  15

Виїхали повним складом —тато Олександр, мама Інна та 13 їхніх дітей (до речі, найстаршій — 19 років, найменшій — 5 місяців). 
Спершу жили у друзів у селі Світличне, Чернігівської області, а днями, завдячуючи добрим людям, прибули у Кам’янку. Оселились у готелі, який функціонує при домі молитви Церкви християн віри Євангельської.
— Умови тут, — розповідає пан Олександр, — з найкращих. Зустріли нашу родину з добрим серцем, надали 3 комфортабельні кімнати. Радіємо, що вирішили приїхати у Кам’янку, адже тут меш ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-12

Щохвилини російська агресія завдає збитків економіці України. Та після війни завжди настає мир і наша країна потребує чіткого плану — що треба робити терміново, що згодом, і куди нас ці кроки приведуть. Саме такий план розроблено найкращими вітчизняними економічними експертами на чолі з Прем’єр-міністром і нещодавно Арсеній Яценюк представив його країні.
Країна зробила свій стратегічний вибір — рух до європейських стандартів, цінностей, рівня життя. Стратегія була прийнята і викладена на 700 сторінках Угоди про асоціацію України з ЄС. 
Уряд презентував покроковий, тактичний план «Відновлення України», який готувався найкращими фахівцями у сфері економіки та державотворення в країні.
«Позиція Уряду — перестати придумувати велосипед і тим більше займатися реформістським популізмом, — каже на засі ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-12

Днями відбулася зустріч голови районної ради Григорія Ванзуряка та в.о. голови райдержадміністрації Григорія Тіміша зі священиками Українських православних церков Московського та Київського патріархатів. В залі зібралися 25 священнослужителів району, яких керівники виконавчої та представницької влади інформували про суспільно-політичну ситуацію в Україні.
 Про роль релігії та міжконфесійний стан на Буковині говорив головний спеціаліст управління культури облдержадміністрації з питань релігії Сергій Бухаров. Військовий комісар району Іван Ванзар інформував присутніх про мобілізацію жителів Глибоцького району в зону АТО на сході країни. 

Переглядів: 388 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-12

Це питання підняли православні священики на зустрічі з керівниками районної влади. Є конфесії, які не дозволяють своїм чоловікам тримати зброю в руках. Тоді виходить, що ми маємо право відправляти наших православних на гибель, а окремі конфесії законно від цього відмовляються, — сказали священнослужителі. Вони також підняли питання отримання мобілізаційних розпоряджень самим священикам. 
Військовий комісар району Іван Ванзар пояснив, що у військкоматі є лише картотека військовозобов’язаних, де не вказується ані місце роботи, ані релігійна приналежність людини. Щодо «заборони тримати зброю в руках з релігійних переконань» Іван Ванзар пояснив, що в мирний час існує альтернативна служба, а тепер ці особи направляються на роботи в тил військових операцій, а священиків не призиватимуть згідно довідок, виданих очільником єпархії.

Переглядів: 687 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-12

Благочинний Глибоцького району Московського патріархату, митрофорний протоієрей Іоан Горда висловився на зустрічі з керівництвом районної влади за єдину країну та об’єднання українських православних церков. «Я також за єдину країну та об’єднання православних церков Московського та Київського патріархатів в єдину українську православну церкву. Головне, щоб вона була визнаною та канонічною», — сказав отець Іоан Горда. Благочинний просив не звинувачувати священиків у проросійській політиці, адже це не відповідає дійсності. Вони постійно моляться за мир у крані та цілому світі і бажають, щоб держава не втручалася у справи релігії та не вмішувати церкву у державні справи.

Переглядів: 434 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-12

Під час зустрічі православних священиків з в.о голови райдержадміністрації Григорієм Тімішом та головою райради Григорієм Ванзуряком,  благочинний району Київського патріархату Роман Грищук уклонився з президії заходу, де він знаходився, перед отцем Дмитром Зав‘яльцем, настоятелем глибоцької Святопокровської церкви Московського патріархату. І це сталося після того, як в залі стало відомо, що син отця Дмитра — Ігор, служить в зоні АТО на сході країни вже чотири місяці. Із-за скромності отець Дмитро про це до тепер нікому не говорив.  «Я уклоняюся (і уклонився!) перед вами, отче Дмитре, за те, що ви правильно виховали вашого сина, який служить країні. Я про це не знав. Прощайте мені, якщо я колись чимось вас образив», — сказав отець Роман Грищук, та заспівав йому і його сину «Многая літа!».     
Отець Роман Грищук також висловився перед присутніми про те, що хороший християнин повинен бути і патріотом своєї країн ... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: heavymetal2006 | Дата: 2014-09-12

Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
nanewday@mail.ru