Новий день   
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Реклама
Головна » 2014 » Серпень » 22 » Візит став містком дружби між двома районами
11:37 AM
Візит став містком дружби між двома районами

Асоціація органів місцевого самоврядування Глибоччини, яку очолив голова районної ради Григорій Ванзуряк, побувала у Волочиському районі Хмельницької області. Ці навідини стали міцним містком дружби між двома районами. На кордоні між Тернопільською та Хмельницькою областями хлібом-сіллю нас зустрічали заступник голови районної ради С.М. Пазюк, перший заступник міського голови О.О. Васильченко, голова асоціації місцевих рад Волочиського району І.І. Брилко.  

Опісля відбувся „круглий стіл” за участю керівників району, депутата облради В.М.Чубара, сільських голів і представників місцевих засобів масової інформації. Мета — налагодити конструктивний діалог, обмін досвідом, вирішити проблемні питання. 
Перший заступник голови РДА Володимир Коваль та начальник управління економіки та розвитку інфраструктури Василь Кокошко ознайомили нашу делегацію із соціально-економічним розвитком Волочиського краю. 
Змістовно розповів про наш регіон і його здобутки голова районної ради Григорій Ванзуряк. Цікавими були виступи і голів асоціацій місцевих рад Глибоцького та Волочиського районів  — М.П. Сирбу та І.І. Брилко.
Обговорили ряд актуальних питань, які мають місце і у нас, і у них. Ми спілкувались з волочиськими колегами щодо роботи сільських комунальних підприємств, орендних відносин у земельній сфері та фінансових справах, функціонування соціальної сфери на селі. 
По завершенні „круглого столу”  підписали угоду про співробітництво між Волочиською та Глибоцькою районними радами. 
„Впевнений, що це сприятиме зростанню потенціалу наших регіонів, зміцненню дружби між громадами”, — зазначив Григорій Ванзуряк. 
Делегації поклали квіти до Меморіалу Слави та Знаку Небесної Сотні. А ще глибочани побували у селах Користова, Бальківці та Поляни, де ознайомились з роботою органів місцевого самоврядування та життям територіальних громад. Оглянули заклади освіти і культури, цікавились роботою господарства „Аграрна компанія-2004”, відвідали музей бойової слави під відкритим небом та підприємство ТзОВ „Агробізнес”. 
По завершенні зустрічі всі дійшли висновку: такі візити  є корисними для обох сторін.

Аркадій Бужак,
керуючий справами 
районної ради.

Переглядів: 357 | Додав: heavymetal2006 | Рейтинг: 0.0/0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
nanewday@mail.ru